Mi van, ha elfogy a kunám a hazaúton, és nem tudom kifizetni az autópályadíjat?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 21:59
1/12 A kérdező kommentje:
Jönnék haza Horvátból,és elfogyott a pénzem,csak úgy nem engednek át a kapun.
2011. szept. 11. 22:01
2/12 Gugu Gabor válasza:
váltasz pénzt veszel fel...vagy nem autópályán jössz
3/12 A kérdező kommentje:
oké,de ha a fizetős kapu előtt szembesülsz azzal,hogy nincs nálad a kuna(amennyi kéne(mert"elszámoltad"magad)a hátad mögött meg állnak,akkor mi a szitu?
2011. szept. 11. 23:36
4/12 anonim válasza:
Mi tudtunk euroval, sőt, még forinttal is fizetni tavaly!
5/12 anonim válasza:
Menj át Bosznián!Úgy sokkal rövidebb az út.
6/12 A kérdező kommentje:
oké,ezt értem.De arra akarok kilukadni,hogyha abszolút nincs nálad pénz(ellopták,vagy valami)és akkor veszed észre mikor fizetned kéne,akkor mi van?Mögötted már állnak,hogy magyarázod meg,hogy nincs egy kanyi pénzed se,semilyen?
2011. szept. 12. 23:19
7/12 anonim válasza:
Bankkártya, azzal is tudsz fizetni.
8/12 Gugu Gabor válasza:
Szerintem próbálsz jó képet vágni hozzá és kitolatsz onnan... igen tudom ciki... igen tudom nem egyszerű... de hát ezt tartom a legéletszerűbbnek ha már tényleg egy ganyid sincs
9/12 A kérdező kommentje:
és csak úgy simán kiengednek tolatni?de valahogy azután is csak el kell hagyni az autópályát,azt hogyan?
2011. szept. 15. 21:45
10/12 anonim válasza:
Szerintem, akkor azt simán beszoptad.
Autópályán nem fogsz tudni tolatni, egy szolgáltatást igénybe vettél, amit pedig nem akarsz kifizetni.
És mivel tuti, hogy kell, hogy erre is gondoljanak a horvátok, valószínű, valami biztonsági őrőkkel kell egy randit még a kapuknál oldalt összehoznod, ahol az útleveled alapján kiszabják rád a bírságot, amit a lakcímedre postáznak.
Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!