Ha valaki fapados repülőjáraton enni is szeretne, azt már a jegyvásárláskor jelezni kell? (Esetleg kiválasztani, megrendelni és kifizetni? )
Figyelt kérdés
Konkrétan az Aer Lingus-ra gondolok.
Milyen árak vannak az milyen repülőkön? (A Ferihegyi kávézókat, éttermeket ismerve borsosak.)
2010. okt. 26. 12:20
1/2 anonim válasza:
Fapadoson nem tudsz elöre rendelni.
Van pár társaság ahol benne van egy szendvics és egy üítö a jegy árában, de azt már foglaláskor látod.
Ahol ez nincs, ott relatíve drága, egy kis baguette, sonkával, salátával feta sajttal, kb. 4-6 euroba kerül, egy kis cola 2-3 euro, egy csoki 1-2 euro, a kávé 2-3 euro.
Szerintem nem egetrengetöen drága.
2/2 anonim válasza:
Én fapadoson utaztam, igaz nem ezzel a légitársasággal, de ott rendesen bennt volt a kaja az árban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!