A lányomat megbüntették a buszon, mert a bérletét elfelejtette megvenni. Ha megveszi, és bemutatja, akkor nem kell kifizetni a 6000 -es csekket?
Vegye meg a bérletet, délután mutassa be az MVK ZRT ügyfélszolgálati irodájában, de vigyen magával pár ezer forintot, mert szerintem ha nem is 6 ezret, de kellesz majd fizetni.
MVK Zrt. Közönségszolgálati Iroda
Cím: Miskolc, Szemere u. 5
Nem a buszindítóba, hanem ide kell bemennie.
Egy próbát megér.
De, akkor is be kell fizetni... Mert az aznapi pecséttel ellátott mesét azért nem fogják megkajálni... Nem tudom arrafelé hogy van, de felénk amikor megveszed a bérletet rá szokták bélyegezni az aznapi dátumot... Azt már ki kell fizetni...
Ez a mérséklés pedig akkor áll fent ha van a büntetés pillanatában bérleted, csak nem nálad... Ilyenkor 1héten belül be kell menni az ügyintézés helyszinére a csekkel és azérvényes bérlettel, és mérséklik a büntetést... Nálunk úgy tudom, hogy 4000-ről 600ft-ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!