A lányomat megbüntették a buszon, mert a bérletét elfelejtette megvenni. Ha megveszi, és bemutatja, akkor nem kell kifizetni a 6000 -es csekket?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 11:27
11/13 anonim válasza:
Srácok, mért hülyítitek szegény szülőt?
Az van írva hogy adott napra érvényes bérletet kell bemutatni, mert azt a járművön nem tudtad bemutatni.
Semmi közük hozzá hogy a bűntetés napján lett véve.
Akár azt is mondhatja, hogy az apukája vette reggel de elfelejtette odaadni és aznap meg is bűntették.
Semmi közük nincs ki mikor milrt vesz bérletet. Az a lényeg hogy olyan bérletet prezentáljon ami a bűntetés napján érvényes volt.
12/13 anonim válasza:
miskolci vagyok,megnéztem a bérletem
nem irnak rá órát,csak aznapi dátumot
szóval irány a szemere 5 (villanyrendőrtől ahogy mész a népkert felé,még a lámpa előtt balkézre),és mondd h csak otthonfelejtette (amit az előző irt az jó,h apja vette,de nem adta oda)
600 forintot kell fizetni
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazad volt, nemrég hívott a lányom, sikerült elintéznie, és 600 ba került:))
2010. dec. 6. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!