Volt már, hogy nem tudtad kifizetni a tankolás árát?
Figyelt kérdés
Miért nem?2010. júl. 14. 21:13
1/8 anonim válasza:
Egyszer véletlenül a barátom 20ft-al túlnyomta. Nem volt nálunk plusz pénz,csak annyi amennyit a tankolásra szántunk. Azt mondta a kutas csaj hogy hagyjuk.de picit égő volt. utána azt hiszem bevittük neki. de már régen volt nem nagyon emlékszek.
2/8 anonim válasza:
Nem volt.
Kp-ban szoktam fizetni de ha nincs nálam elég kp akkor kártyával fizetek mert azon mindig van lóvé.
De ilyen még soha nem fordult elő se benzinkúton, se máshol.
3/8 anonim válasza:
hát olyan nem volt hogy nem tudtam volna, de sokszor volt hogy mondjuk 1007ft-ra jött ki (hehe, tavaly is volt, meg motorba ment.. ma már ennyirért nem tankolok) és csak 1000et fizettem. bár már törzsvendég vagyok
4/8 anonim válasza:
előfordult, hogy a simsonomból kifogyott a benzin,pont mikor munkába mentem, betoltam a kútig és mondtam a kezelőnek nincs nálam pénz, de adjon valamennyit legyenszíves,...aztán másnap bevittem neki a pénzt.
5/8 anonim válasza:
Úgy 20 évvel ezelőtt egy kis benzinkútnál úgy elbeszélgettünk a kutassal hogy ő közben majdnem teletankolta a kocsit a kért 10 liter helyett. Persze annyi pénz nem volt nálam, de később (még aznap, úgy emlékszem) elvittem a pénzt.
6/8 Beatrix17 válasza:
Soha!Ha valakinek van pénze kocsira,legyen pénze benzinre is!
7/8 anonim válasza:
17 évesen soha... ó, kicsim, hol van még az élet..
8/8 Beatrix17 válasza:
tegnap 15:22
Kis szivem!A 17 hét nem a koromat jelzi-és megfejelem,nem is az IQ mat!Nemes egyszerűséggel csak a kedvenc számom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!