Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ezt mégse kéne? A feleségem...

Ezt mégse kéne? A feleségem nem tartja jó ötletnek.

Figyelt kérdés
Néha amikor vidéken, elhagyatottabb helyen vagyunk, néha a kislányunk megkér ,hogy hadd vezessen ekkor az ölembe ül és ő kormányoz.
2011. aug. 23. 13:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
6%

Ha kiugrik valami, ott vannak a pedálok --> amivel csak satuzni tudsz --> a gyerek meg ott marad.

Okos!

Nagyon remélem, hogy a szülők 90%-a nem kockáztatja a gyereke életét!

2011. aug. 23. 16:17
 22/28 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem belefér egy tényleg elhagyatott úton, kis sebességgel max. 30-40el arra a kis időre. Igaz nálunk ilyen nem volt mert engem fater a 250es ETZ-je tankján vitt, persze nem is vagyok egyelőre hajlandó levizsgázni kocsira :D

18f

2011. aug. 23. 17:29
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
16.17. Már meg ne haragudj, nem tudom,TE,hogy vezetsz,de 1.nem kell mindenért satuzni,van ugyebár kormány,amit félre lehet húzni,2.ha tudom,hogy ott a gyerek,még körültekintőbben vezetek,és nem satuzok,hanem max.óvatosan fékezek. Ugyebár 20-szal gurulva az a kutya is arrébb tud lépni, ha meg nem,akkor is nyilván a gyerekemre figyelek,nem a kutyára(bocs)...
2011. aug. 23. 18:39
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

"janzi válasza:

Ha kiugrik valami, ott vannak a pedálok --> amivel csak satuzni tudsz --> a gyerek meg ott marad.

Okos!

Nagyon remélem, hogy a szülők 90%-a nem kockáztatja a gyereke életét!"

Én meg remélem te sem veszélyezteted, amikor állítom, hogy nem mindig a zebrán mész át gyerekkel. mondjuk ahol nincs zebra csak 1km-enként, akkor se szeged meg a szabályt? Mert biztos nem sétálod le. Akkor nem veszélyezteted a gyereket?

2011. aug. 23. 20:15
 25/28 anonim ***** válasza:
Én most jöttem a Spar parkolójából mentem a gyerekkel (3éves) kb 3-4 kört, és érdekes módon nem történt semmi. Viszont láttam amint babakocsit tolnak az úton a járda (!) mellett. Ez akkor most hogy is van?
2011. aug. 23. 20:20
 26/28 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kormányozzon ha gond van úgyis átveszed tőle az irányítást. Hadd élvezze az utazást!
2011. aug. 24. 11:25
 27/28 Török Máté ***** válasza:
100%
szerintem inkább vidd ki földesutakra vezetni...engem is így tanítottak és már 10 évesen egyedűl vezettem az autót, 11 évesen már ifá-t és 12 évesen elkezdtem kezelni apám faun forgó kotróját:).De szerintem földesúton tanítsd meg
2011. aug. 29. 10:29
 28/28 anonim válasza:
Én most 15 évesen próbálok vezetgetni... Persze nem országúton, és semmi forgalmas helyen, automataváltós kocsival, egy nagy üres gyártelepen, vagy volt már üres autósmozi-placc, stb... Szerintem semmi baj nem lehet belőle, hiszen a féket reflexből lenyomom, ha van valami... És egyébként szerintem ha a szülő ölében ül a gyerek, még annyi baj sem lehet, mert gondolom te nyomod a pedált, nem a gyerek, és a kormányon is ott a kezed... Arra viszont tényleg figyeljetek, hogy ne menjen át előttetek semmi, amitől hirtelen satuféket kéne nyomni, de ez egy üres, tiszta betonos placcon nem valószínű, hogy nem veszitek észre már messziről... Lehetőleg ne félhomályban, hóban, esőben, stb próbálgassátok, és tényleg csak elhagyatott helyen, ahol tuti, hogy biztonságban vagytok... És szerintem ha ezeket betartjátok, anyunak sem lesz semmi problémája ezzel, viszont ha úgy látod, hogy igaza van, hogy pl ne úton, vagy ne gyorsan, stb, akkor légy rá is tekintettel, hiszen te is féltenéd a gyereked, ha nem vagy ott, és mással próbálgatja ezt... Anyukák meg még parázósabbak:D Szóval szerintem ha figyeltek ezekre, akkor nem lehet baj, de ne csináljátok túl gyakran, és ne gyorsítsatok, stb, mert most sok hely van, vagy bármi, szóval a "saját szabályokat" azért ne lépjétek túl, és tudj te is nemet mondani a gyereknek, esőben ne, ha fáradt vagy ne, egyebek...
2011. szept. 11. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!