Ezt mégse kéne? A feleségem nem tartja jó ötletnek.
Figyelt kérdés
Néha amikor vidéken, elhagyatottabb helyen vagyunk, néha a kislányunk megkér ,hogy hadd vezessen ekkor az ölembe ül és ő kormányoz.2011. aug. 23. 13:41
1/28 A kérdező kommentje:
* mégse kéne
2011. aug. 23. 13:42
2/28 anonim válasza:
Hát attól függ. Ha szimpla vezetésről van szó, én is vezettem anno. Apu szintén beültetett az ölébe és úgy tettem, mintha vezetnék. Lehettem 4-5 éves. Szerintem ezen mindenki átesik. Minden gyereket érdekli.
3/28 anonim válasza:
Szerintem ezzel semmi baj nincs.:) Énis vezettem régen apukám ölében.:)
4/28 anonim válasza:
Nagyon nem jó ötlet, mert véletlenül kiugrik elétek mondjuk egy róka vagy őz, akkor az nem olyan mókás.. plusz ha egyszer rendőr meglátja, nem igazán kell többet volán mögé ülnöd.
5/28 anonim válasza:
Közúton, normál sebesség mellett nagyon gáz.
Ha kiviszed a dűlőre és ott szórakoztok ezzel, akkor meg OK.
6/28 anonim válasza:
Kicsikoromban mikrobuszunk volt. Kb 2 éves lehettem, mindig én kormányoztam be a ház elé. Persze apukám segített, az ölébe ültem, és együtt fogtuk a kormányt. Szerintem a gyereknek ez hatalmas élmény, és ott a szülő, aki mégis kézben tartja a dolgokat. Nem tudom, a feleségednek mi az ellenvetése.
7/28 anonim válasza:
Szerintem se jó ötlet.Az országúton végképp nem díjaznám, ha apuci ölében ülő kisgyerek jönne szembe.Veszélyezteted a gyereket is, meg magatokat is. Autóban szerintem gyereknek hátul,gyerekülésben van a helye.
8/28 anonim válasza:
Most ilyen elhagyatott úton lehet, ahol egy szál lélek sincs, Apuval én is vezettem régen:) Én ültem az ölébe aztán mentünk..:))) Most már egyedül megyek azért..:D. Nagy élmény a gyerekeknek.. De vigyázzatok. tényleg csak akkor menjetek ha nincsen senki..
9/28 anonim válasza:
Jaj ugyan már...:)
Én is "vezettem" apa ölében kiskoromban,olyan úton ahol nem jött autó.:)És szerintem olyan 4-7 évesen ez a (majdnem)legnagyobb élmény.
12/L
10/28 anonim válasza:
Nem, nem jó ötlet. Szomorú látni, hogy csak a válaszolók közül hány gyereket veszélyeztetek a szülei, és hányan tojják le a szabályokat csak azért, mert ott úgyse jön rendőr.
Semmi baja nem lesz a kislányodnak, ha nem vezet autót, amíg nincs jogosítványa. De te soha nem bocsátod meg magadnak, ha valami baja esik miattad (satufék, mert megjelenik előtted valami, és a gyerek a kormányhoz préselődve megsérül). És a feleséged se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!