Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ezt mégse kéne? A feleségem...

Ezt mégse kéne? A feleségem nem tartja jó ötletnek.

Figyelt kérdés
Néha amikor vidéken, elhagyatottabb helyen vagyunk, néha a kislányunk megkér ,hogy hadd vezessen ekkor az ölembe ül és ő kormányoz.
2011. aug. 23. 13:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Az egészséges határok között egyszer mindenkinek meg kell ismernie a szabályon túli paradicsomot. Egyszer valamilyen szabályt mindenkinek meg kell szegni, nem ember az, aki szabály szerint mindent betart. De! Körültekintően végezzétek. Országúton a saját érdeketekben nem ajánlom, iparbetonon, elhagyatott rekettyésen ha meggyőződsz a forgalom aszályosságáról, ott megteheted, mert ez tényleg nagy élmény, én is ültem már ölben.
2011. aug. 23. 14:00
 12/28 anonim válasza:
Én is apa ölében ülve kormányozhattam, de mi az udvarunkon előre-hátra. :)
2011. aug. 23. 14:05
 13/28 anonim ***** válasza:
93%

Lehet, hogy szokatlan lesz amit mondok, de egy ház udvarában sokkal nagyobb veszélyben van a gyerek, mint egy valóban elhagyatott hosszú egyenes aszfalton. Számomra az az ember a felelőtlen, aki azt hiszi, hogy az udvarban a kerítés mindentől véd, és nem történhet semmi baj... hát elmondanám, hogy az udvar fái és tereptárgyai és ezek túlzott sűrűsége és közelsége az ami a legnagyobb veszélyt jelenti mind az ölben játszó gyerekre mind a fiatal srácokra akik szeretnének egyedül autót vezetni, odakintre nem mehetnek, de apuka azt mondja, hogy a telken belül próbálgasd. Az ilyenekből több a baleset mint az "odakinti" haváriából.

Elindulsz vele, megteszel EGYENESEN 100-200 métert kettesbe max hármasba, semmi bajotok nem lesz! Kivéve ha épp nem esik elétek egy Cessna, vagy egy UFÓ, de azt az udvarban sem tudjátok kivédeni. :D

A szülő nem akkor jó szülő, ha vitrinbe rakja a gyerekét, hogy jaj kis drága nehogy bajod legyen, mert az a gyerek később megnézheti magát. Akkor jó szülő, ha a körülményekhez igazodva az adott helyzethez képest felelősen, óvatosan, de FELKÉSZÍTÉST biztosít a számára. Az élmények, amiket az ember 20-30 év után is jó ízzel mesél, nem abból lesznek, ha valakit a széltől is óvnak.

2011. aug. 23. 14:21
 14/28 anonim ***** válasza:
Régebben én is kormányoztam apám ölében,ültem nagyapám Ziljének kormányánál. Mikor az utcánkba befordulunk(zsákutca),akkor az én fiam is az ölemben ülve szokott"vezetni". 2-es alapjárat,a vállánál pedig fogom. Ettől-véleményem szerint-semmi baja sem lesz.Mivel nincs forgalom,nem kell satuféket nyomni,ezt nem igazán tudom, miért írkálják sokan. Ennyi"csínynek" bele kell férnie...
2011. aug. 23. 14:23
 15/28 anonim ***** válasza:
Én 6-7 évesen rendszeresen apám ölében vezettem amikor nagyapámhoz mentünk a telkére. Egy hosszú keskeny, de belátható aszfalt út volt, amin elvétve jött másik autó, és nagyon élveztem, ad egy egészséges magabiztosságot a későbbiekre, mikor vezetni tanulsz!
2011. aug. 23. 14:41
 16/28 anonim ***** válasza:
50%
Inkább az asszonyt cseréld le egy sportautóra ;) helyedben ezt tenném!!!
2011. aug. 23. 14:43
 17/28 anonim ***** válasza:
Hm... érdekes kérdés ugye. Én már 2 évesen az ölembe ültettem, mert érdekelte, de csak olyan helyen ahol nincs senki és semmi. Célszerű egy jó nagy placc, ahol nem történhet nagy baj. Nyilván ugye nem szabad (ezt mindenki tudja), de hát a szülők 90%-a átesik ezen a gyerekével szerintem.
2011. aug. 23. 14:56
 18/28 anonim ***** válasza:
Valljuk be ugye az ember büszke rá, ha a gyerekét "tanítja" vezetni, vagy csak az ölébe veszi. Én legalábbis az voltam. És leszarom kinek tetszik meg kinek nem. Ha megbüntetnek az én bajom, de amíg nem veszélyeztetek senkit és semmit egy kihalt helyen, akkor miért ne.
2011. aug. 23. 15:01
 19/28 A kérdező kommentje:

14:43

A sportautót kellett volna feleségül vennem, és születt volna néhány kicsi sportkocsi. :D

2011. aug. 23. 15:04
 20/28 anonim ***** válasza:
51%

úgy-úgy! :D

Amúgy a kérdésre fordítva a témát: nem hiszem hogy húú de nagy gond lenne!!!

Egy kislány csak nem száguldozik 200-al és szlalomozik az úton , semmi életveszélyes mutatványt nem csinál!

Ha meg netán kiugrana elétek valami,ott vagy te (te kezeled a pedálokat) és gyorsan oda tudsz kapni a kormánynak!

Persze fő a figyelem és az óvatosság! ;)

2011. aug. 23. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!