Van-e még sorstársam, akit mélységesen felháborít, az hogy az autópályára feltévedést egy kalap alá veszik a szándékos bliccelőkkel?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 11:03
11/11 anonim válasza:
Szerintem sem nehéz feltévedni.Illetve fenn maradni.
Velem többször megesett hogy az m5re felmentem bpen,cegléd irányába akartam menni.Ugyebár az m5 ös ingyenes gyálig.Természetesen ott akartam rámenni az 5ösről a nullásra ahol vége az ingyenes résznek,de mivel nem volt egyértelmüen nagy betükkel feltüntetve,csak egy kisbetűs tábla van Nyíregyháza felirattal és egy nyillal,igy nem tünt fel,és továbbmentem(de egyből eszméltem és ócsai lehajtónál lementem.csekk nem jött)
Különben esett az eső nagyon,este is volt és köd is volt.
Ember legyen a talpán aki ilyenkor ki tud igazodni olyan helyen,ahol ritkán jár.
Mindenesetre én nem tudtam.
gondolom mások is "maradtak már fent" autópályán ilyesmi okok miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!