Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen yachtot vegyek?

Milyen yachtot vegyek?

Figyelt kérdés

26-28 méteres körüli kategóriában yachtot szeretnék vásárolni. Szerelmem a sebesség így a leggyorsabbat szeretném.

Amit eddig találtam az a Canados Open 90-es 47 csomós max sebeséggel. Melyik yacht gyorsabb ebben a méretkategóriában?

2011. júl. 15. 18:58
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ne magyarázkodj, nincs rá semmi szükség. Nekem tetszel :D
2011. júl. 15. 19:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés nagyon emlékeztet már itt feltett ilyen jellegű kérdésekre, amiknek mindig az a vége, hogy... Bburago?
2011. júl. 15. 20:07
 13/17 A kérdező kommentje:
Koncentráljunk az eredeti kérdésre, és azon kívül mindenki azt gondol amit akar.
2011. júl. 15. 20:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Wallypower 118

[link]

A legszebb hajó az egész világon (:

2011. júl. 16. 12:55
 15/17 anonim válasza:
90%
Csak a sebesség számít? akkor vegyél Bugatti Veyron-t, ha pedig hajózni is szeretnél, akkor meg egy vitorlás Yacht-ot. A motoros Mega yachtokban néha már el is felejtem hogy éppen a tengeren vagyok.
2011. szept. 30. 19:18
 16/17 anonim ***** válasza:
A Canadost vedd, nagyon jól néz ki *.* :DD
2014. júl. 26. 21:02
 17/17 anonim ***** válasza:

kezdjük az elejétől. nekem priviben leírhatod hogy max mennyi rá a kereted nem vagyok navos :)mert az nem mindegy mennyit akarsz érte adni. aztán az évjárat is fontos. aztán az is fontos hogy hol akarod használni. kikötőben álljon vagy utazni is akarsz vele és ha akarsz akkor azt hol mert az sem mindegy. meg azt is tudnod kell hogy ezeknek a yachtoknak elég drága a fenntartása és akkor is sokba kerül ha csak áll a kikötőben. ha gondolod és még nem vettél yachtot akkor segíthetek kiválasztani egyet.

én örülök neked hogy megteheted hogy veszel egy ekkora hajót :D egyszer én is akarok minimum egy ekkorát de nekem addig még van időm. még fiatal vagyok. de ettől még értek ezekhez a hajókhoz ez ne tévesszen meg.

ja és még az lenne a kérdésem hogy nagyon fontos a gyors hajó? mert ha nem akkor lehet hogy tudok egy neked megfelelő yachtot amihez ki tudsz kötni egy kisebb sporthajót.

remélem tudtam segíteni és nyugodtan írhatsz nekem

2014. nov. 8. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!