Milyen gps-t vegyek?
Érdekelne pár ember tapasztalata,véleménye.
Ki milyet használ,mi szar rajta,mi jó,egyebek.
Garmin 1350-t akartam/esetleg 205,bár az elég buta :D/,de olvastam róla pár véleményt és eléggé lehúzták.
Néztem navon n670et is,de kb ugyanez :D
Utána TomTom XL IQ Routes,ezt viszonylag dícsérték.
Milyet vegyek?
Vagy ti mit ajánlanátok,nem feltétlen ezek közül.
Előre is köszi.
Üdv
Az ismertebb nevek csak drágábbak,szerintem sokszor van jobb olcsóbban is.
Nekem eddig ez volt a legpozitívabb csalódás:
15:19-hez
A 60-70 ezresen full Európa van általában, az ezért vett mobiltelefonra Te felrakod neki a warez cuccot?
Mondhatnád, nem tart az semeddig, de sokan nem buherátorok, megvenni és használni akarják. (Igen, én még WC deszkára is felrakom az IGOt).
És azért ne feledd, hogy 4.3-as kijelző kell legalább, azt már látom szemüveg nélkül is, viszont én például nem vagyok hajlandó pingpongütőnyi telefonnal szaladgálni... (most 3.5-ösöm van, nagyobb nem kell, azon is fut az IGO, ritkán kellett használnom, mondanom sem kell van csak navim 4,3-as és egy 7"-os is).
Mindkettő telefonkihangosítónak is jó.
Alapkérdés persze, mennyit használná a kérdező.
@17:01
Igen, pont így vagyok vele én is. Nekem is csak 3,5"-os telefonom van, de én beteszem a műszeregység elé, így látom. De azon is gondolkodtam, hogy navinak nagyon jó lehet egy 5-7"-os tablet is (főleg, ha majd integrálják a google naviba a pillanatnyi sebességkijelzést).
Vegyél Wayteq x850-et. Ha neted van, akkor lesz rá igo-d is. Jó kis gép,újonnan 20 ezer alatt találsz, könnyű rá bármelyik navigációs programot feltenni.
Nekem Mio C520 volt előtte, amit horror áron vettem 4 éve. A mostani wayteq sebességbe lekörözi, nem is egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!