Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mindig a zebrán mész át?

Mindig a zebrán mész át?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
A gyalogosoknak a járdák meghosszabbított vonalában elsőbbsége van a kanyarodó, vagy indexelő autóval szemben. Szóval ott nem is kell, hogy zebra legyen. Egyébként Pesti vagyok, és nem lenne egy életbiztosítás a városban nem zebrán átmenni.
2011. jún. 23. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, mert én is városban élek.
2011. jún. 23. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Az esetek 90%-ban igen. A maradék 10% pedig azokat a helyzeteket foglalja magába, amikor az egyirányú úton áll jó 100 méterre a forgalom az ott található zebra miatt. Na olyankor nem szoktam 100 métert sétálni pluszba.
2011. jún. 23. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze hiszen autóval járok.

Ha nem így tennék akkor a járdán közlekednék...

2011. jún. 23. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van akkor igen. Néha azon röhögök hogy 10 méterre van egy zebra és nem képesek elmenni egyesek odáig. Ott kicsit nagyobb a valószínűsége hogy átengednek :D Én át szoktam a gyalogosokat engedni ha nem úgy kell megállnom hogy leradírozom a gumijaimat.
2011. jún. 24. 11:18
 6/6 anonim válasza:
Nem mindig, mivel vannak olyan helyek, ahol nincs zebra, pedig kéne. Ha nem mennék át a zebramentes úton, soha nem jutnék oda, ahova kell, mire megtalálnám a zebrát.
2011. jún. 25. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!