Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha csak az utcán sétálsz,...

Ha csak az utcán sétálsz, vagy suliba mész magaddal viszed a személyid?

Figyelt kérdés
Most látom az aktivba, hogy lesznek ellenőrzések, éscsak a diákom hordom magammal, mivel motorozni szoktam, és nem szoktam ki-be rakosgatni a személyim (külön van egy tartóm a vezetéshez szükséges cuccoknak, személyi, jogsi, forglami stb...)
2010. okt. 25. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Én se viszem soha sehova benn van a motorban nekem is.. Ha nagyon érdekli, hogy ki vagy akkor lekéri adatbázisból rádión..
2010. okt. 25. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindig nálam van, már csak azért is, mert mellette van a bérletem.
2010. okt. 25. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen. Én egybe hordok minden igazolványt, így a legegyszerűbb.
2010. okt. 25. 20:35
 4/8 anonim válasza:
Engem is szokott idegesíteni, hogy táskát fölöslegesnek érzem vinni, így általában a zsebem teljesen tele van iratokkal, pénztárcával, kulccsal, meg egyéb ilyen dolgokkal. Mivel nekem minden íratom egy tartóban van, így nálam szokott lenni, de volt már hogy elhagytam így mindet, az nem jó dolog:S
2010. okt. 25. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, mert egyben van mindenem...személyi, bérlet, diák, bankkártya stb...

18/l

2010. okt. 25. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:

"Igen. Én egybe hordok minden igazolványt, így a legegyszerűbb."

Ha meg elhagyod akkor szívás mert mindent elhagytál.

Én a személyit a jogsinál tartom és akkor viszem magammal amikor kocsival vagy motorral megyek.

2010. okt. 25. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Valamilyen személyazonosításra alkalmas igazolványnak (személyi, útlevél, kártyaformátumú jogosítvány) mindig kell nálad lenni. A diákigazolvány a törvény szerint nem elég.

Persze lehet, hogy ezt is elfogadják igazoltatáskor, de egyáltalán nem kötelesek.

2010. okt. 25. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Életemben nem hagytam még el iratokat, egyszerűen vigyázok rájuk. Ha felállok valahonnan, első dolgom körbenézni, hogy nem esett-e ki valami, menet közben pedig zsebre dugott kézzel megyek, így esélytelen, hogy elhagyjak valamit.
2010. okt. 25. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!