Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Felveszitek a stopposokat?

Felveszitek a stopposokat?

Figyelt kérdés
A kérdés onnan ered, hogy ma bő fél órán keresztül állt az út szélén hatalmas táskával egy huszonéves lány (aki ráadásul jól is néz ki), és elment mellette vagy száz autó, mire végre felvette valaki. Érdekelne, hogy mi erről az általános vélekedés.
2011. jún. 17. 19:10
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én a másik félhez tartozom. Rengeteget stoppolok. Ha tehetném, még a sarki sörözőbe is stoppal mennék. Ha engem felvesz valaki, és ha hosszabb távra visz, sunyi módon ott hagyok neki egy 500-ast. Legtöbbet Budapest-Cegléd-Szolnok között stoppolok a 4-es úton. Nem csak férfiak, hanem nők is megállnak. Amikor már több mint egy órát várok, akkor már a kamionoknak is jelzek, "Mindegy-csak vigyen valaki" címen. Két éve stoppolok, és többször állt meg nő, mint férfi, pedig nem vagyok egy szappanopera jóképű szereplője. (19/f)
2012. febr. 17. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!