A kérdés onnan ered, hogy ma bő fél órán keresztül állt az út szélén hatalmas táskával egy huszonéves lány (aki ráadásul jól is néz ki), és elment mellette vagy száz autó, mire végre felvette valaki. Érdekelne, hogy mi erről az általános vélekedés.
Hát valami szakadt embert semmi pénzért nem vennék fel. De pl 2 pasit sem, ha egyedül vagyok. Csajt ha jól néz ki, bármikor:D
2011. jún. 17. 19:11
2/11 anonim válasza:
én nem, mivel lány vagyok és azt hiszem egy potenciális áldozat típus, így inkább kerülöm az iylen helyzeteket..meg lehet túl sok krimit néztem:P
2011. jún. 17. 19:13
3/11 anonim válasza:
Hát ha jó csaj akkor persze...hátha kialakul egy kis kaland:D De csávót biztos nem vennék fel.
2011. jún. 17. 19:15
4/11 anonim válasza:
Én szinte mindenkit felveszek, aki stoppol. Mindegy hogy fiatal csaj, házaspár, munkába menő buszát lekésett ötvenes férfi vagy éjjel kettőkor a főút mellett hazagyalogló vasutas.
Szívesen veszek fel stopposokat, érdekes beszélgetéseket lehet folytatni velük legtöbbször.
Persze vannak olyan formák, akiknek én sem állok meg. De ebbe a csoportba csak azok tartoznak, akikről kinézet alapján a legnagyobb jóindulattal sem lehet azt mondani, hogy szeretnék velük akár két szót is váltani. :)
Egyébként éppen a bizalmatlanság miatt ez a "sport" eléggé kihalófélben van. :(
2011. jún. 17. 19:27
5/11 anonim válasza:
hát én sem szivesen veszek fel vkit, ismerőst v falubelit persze, de vadidegent inkább nem, nem éri meg a kockázatot
2011. jún. 17. 19:33
6/11 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy fél óráig ott állt?
2011. jún. 17. 19:51
7/11 anonim válasza:
Persze,hogy fel! Már nagyonsok stopost felvettem (min:100at),és azonkivűl,hogy nemgyőztek hállálkodni semmi nem történt.
Az emberek nem azért stoppolnak mert ölni vagy rabolni akarnak,hanem bajban vannak:buszt lekésték,pénzt elhagyták,vagy egyszerüen nincs annyi pénzük,hogy tömegközlekedéssel menjenek,stb... De a legtöbb stoppos ki sem szál addig az autómból amig 1-2eft-ot el nem fogadok tőlük :)
2011. jún. 17. 21:48
8/11 anonim válasza:
Nem szokásom, de mikor bkv sztrájk van (mostanában hála égnek nem volt) akkor fel szoktam párat venni.
2011. jún. 17. 22:15
9/11 A kérdező kommentje:
19:51 talán, mert ismerem, és beszéltem vele?
2011. jún. 18. 00:09
10/11 anonim válasza:
Én ugyan még nem tudok vezetni, de ha majd tudok, biztos felveszem majd. Pl ha buszon ülök és látok valakit stoppolni eléggé sajnálni szoktam, főleg hogy 35 fokba bazinagy táskával a napon álldogál az út szélén. Multkor egy srác lekéste a buszt az orrunk előtt, és apa felvette :) Jó érzés segíteni másokon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!