Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Stoppoltok/felveszitek az...

Stoppoltok/felveszitek az embereket BKV-sztrájk idején? Esetleg tapasztaltátok már, hogy valaki magától megállt?

Figyelt kérdés
Ma mentem volna orvoshoz, de a busz úgy gondolta, hogy mégsem jön. Aztán megállt mellettem egy autós és felajánlotta, hogy elvisz. Szerintem kedves gesztus volt, ha már úgy is arra ment, nekem szebbé tette a napomat és az orvoshoz is odaértem :) Ti tapasztaltatok hasonlót?
2010. jan. 15. 20:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Idegenek nem álltak meg, ismerősök közül is csak egyik kolléganőmék voltak azok, akik errefelé vették az utat, és felvettek valamelyik nap. A legtöbb autós ül egyedül a kocsiban és elhúz ezerrel...
2010. jan. 15. 20:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy ilyen esetem, de általánosságban szerintem nem volt jellemző. Sok autót, kisbuszt láttam úgy, hogy a vezetőn kívül nem ült benne senki, és láttam (szerencsésként, a buszról) rengeteg embert a buszmegállókban ácsorogni...
2010. jan. 15. 20:36
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
űllői uton felvettem egy rendőrszakközepes srácot (legalább végigpof*ázta az utat :)megdug*tam volna:) visszafelé egy mamokának áltam meg de nem: majd jön a busz. optimista volt a MAMÓ! nemsokan álltak meg így Random, de nem hibáztatom őket érte.
2010. jan. 15. 20:44
 4/15 anonim válasza:
100%
Én nem stoppoltam (és tele is volt az autónk, mikor azzal mentünk), de egy fekete srácot láttam, h elutasított egy nőci, mikor bekopogott hozzá az autóba, h elvinné-e.
2010. jan. 15. 20:47
 5/15 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek, én nem merném, a fene tudja, hogy kit vennék fel éppen, pont rossz embert választanék...
2010. jan. 15. 20:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nagyon hittem abban hogy bármelyik autós is megállna és felvenne egy vad idegent amíg tegnap engem is fel nem vett egy kedves hölgy a buszmegállóban délelőtt. Biztos vannak akik nem állnak meg és nem vesznek fel senkit de igenis vannak akik igen. Persze nem könnyű dolog ez, az autósokat is meg lehet érteni hogy nem nagyon mernek idegeneket beengedni az autójukba, van ok a bizalmatlanságra sajnos. És azt is megértem a másik oldalról hogy sokan meg nem mernek beszállnak idegenek autójába. Ilyen a világban élünk, az emberek már nem bíznak egymásban.
2010. jan. 15. 20:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Errefelé elég sokan megálltak. Engem is elvittek suliba, így épphogy beértem vizsgára. Klassz, hogy segítőkészek az emberek.
2010. jan. 15. 21:01
 8/15 anonim ***** válasza:

én nem mernék beülni más autojába, még akkor sem, ha kedvesnek tűnik és tényleg csak jó szándékból elvinne.

16L

2010. jan. 15. 21:07
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha lenne egy papírjuk az útírány feltüntetésével akkor felvenném őket ha egyezik vagy útba esik. Nem állhatok be minden megállóba hogy ne kijön keresztúr központba.

Amúgy nagyrészt kollégákat viszek.

2010. jan. 15. 21:12
 10/15 A kérdező kommentje:

Van egy kezdeményezés, nem tudom hallottatok-e már róla,de hasznos:

[link]

[link]

[link]

Itt minden infót megtalálsz, akár utas, akár autós vagy :))

2010. jan. 15. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!