Stoppoltok/felveszitek az embereket BKV-sztrájk idején? Esetleg tapasztaltátok már, hogy valaki magától megállt?
Figyelt kérdés
Ma mentem volna orvoshoz, de a busz úgy gondolta, hogy mégsem jön. Aztán megállt mellettem egy autós és felajánlotta, hogy elvisz. Szerintem kedves gesztus volt, ha már úgy is arra ment, nekem szebbé tette a napomat és az orvoshoz is odaértem :) Ti tapasztaltatok hasonlót?2010. jan. 15. 20:19
11/15 anonim válasza:
Ma egy tök jó csajt vettem fel, csodálkozom hogy beült, mert csak úgy megálltam mellette. Szia merre mész? Mondta, na nekem nagyon nem arra kellett volna de elvittem. MSNcím csere, és lehet lesz vmi.
13/15 anonim válasza:
Na utolsó előtti,ha rád talál a szerelem,akkor köszönd meg a bkv-nak :D:D:D:D:D
Biztos örülni fognak neki,a sok lenéző duma mellett:DDD
Engem kedden felvett valaki,bevitt a sulimig:DDDD De tudtam h nem arra megy,de ő szó nélkül bevitt.Aztán mindennap ott állt a buszmegállóban:DDDD Nagyon kis édes volt:DDD Kár hogy 26 éves :( :D 10 év van köztünk:(
14/15 anonim válasza:
Ti bemertek ülni idegenek kocsijába?? Bátrak vagytok!
Én tuti nem ülnék be senki kocsijába....
15/15 anonim válasza:
Anyum elvitt engem a diákmelóhelyre,csak hogy ne vonjanak le tőlem bünti pénzt(meg nem jelenés miatt)majd amikor ment dolgozni 3 kolleganőjét vitte fel dolgozni a Délitől..Amikor jött haz 6kor akkor szintén lehozta őket és engem is hazahozott.(Nem egy helyen lakunk..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!