Ha megállít a rendőr nem bunkóság, ha nem szállok ki?
Figyelt kérdés
Mert ismerősöm szerint Ő mindig kiszáll, hogy megadja a tiszteletet, és nem szereti, hogy a rendőr lenézi őt.
Számít az valamit, ha kiszállok, vagy bent maradok a kocsiban?
Mármint a rendőr máshogy fog velem beszélni, hogy ha kiszállok?
2011. máj. 27. 11:00
11/13 anonim válasza:
"Amerikában más a szitu. Ott mindenkinek lehet, és van is fegyvere, illetve a rendőrökkel szemben kb. annyi a tisztelet mint lassan nálunk is a sünökkel szemben :P (semmi) "
Ezt honnan veszed? Amerikában pont hogy nagyon is tisztelik a rendőröket.
12/13 anonim válasza:
Ja és csúzlitól kezdve a gépágyúig kb. mindennel lőnek rájuk. Persze nem az átlag emberek hanem a bűnözők, de régen (kommunizmus) pl. nálunk elképzelhetetlen lett volna, hogy bárki is rálőjön a rendőrre, még a legnagyobb csirkefogók sem. Ma meg már lassan nálunk is mindennaposak az ilyenek...
13/13 anonim válasza:
Én sosem szállok ki a terepjáróból.
szerintem hülyeség h olyankor sokan a rádiót kikapcsolják, kiszállnak és épp h nem tisztelegnek.
én kiadom az ablakon a papírokat az meg majd visszahozza ha leellenőrzött aztán go
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!