Virtuális auto tuning?
Figyelt kérdés
Olyan programot vagy veboldalat keresek amellyel lehet autókat tuningolni. Főleg külső és beltér, nem motor tuning. Valami olyanra gondoltam amelyben az alap járműmodellek és a kiegészítők megvannak, nem én akarom megrajzolgatni. Tud valaki ilyet?2011. máj. 23. 12:41
1/5 anonim válasza:
Ilyen program szerintem nem létezik. Viszont Photoshoppal vagy Gimppel tudod szerkeszteni a képet. Keresel egy képet arról a kocsiról amit tuningolni szeretnél, majd keresel képeket a különböző alkatrészekről és összeszerkeszted őket. Nem vala könnyű feladat és sokat kell gyakorolni, hogy jó legyen.
hvtm.hu meg virtualistuning.hu oldalakon találsz dolgokat róla.
2/5 A kérdező kommentje:
Kössz. hvtm.hu-n láttam is már a kihívásokat, na ott kb olyasmi történik mint amit szeretnék :D kössz a választ ;)
2011. máj. 24. 09:39
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Hehe. Végülis a nők és a kocsik a két befutó a "kedvenceim" listán :P köszi szépen az oldalat, tetszok :D
2011. máj. 26. 23:45
5/5 anonim válasza:
Akkor használd őket arra amire valók akkora örömmel amit csak nyújthatnak! Én is azt teszem.
:p))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!