Meztelenül vezettem a kocsit. A rendőr megakart büntetni jogos ez?
Figyelt kérdés
Rohadt meleg van én meg minden ruha nélkül egy közeli tóhoz akartam menni csobbani egyet de útközbe pechemre megállított a rendőr.Azt olyanokat magyarázott hogy feljelent szemérem sértése miatt vagy mit magyarázott.Könyörgöm had döntsem már el én hogy milyen ruhába megyek a saját kocsimba.2011. ápr. 25. 14:54
11/14 anonim válasza:
a törvény szerint feljelenthet, mert ha az autóval közterületen közlekedsz akkor az is közterületnek számít.
egyébként meg megértelek én is szeretek meztelenkedni és autóztam már én is meztelenül.
12/14 anonim válasza:
Közterület sértés, jogos a büntetés.
13/14 anonim válasza:
"Simán közszeméremsértés."
nem, nem az!
ez egy örök tévedés. a közszeméremsértésnek van egy olyan kitétele, hogy "a nemi vágy felkeltésére irányuló"-nak kell lennie a meztelkenkedésnek. na most ez nem az így.
úgyhogy izgalmas per lenne ebből, ugyanis nekik kellene bizonyítani h márpedig te as nemi vágyad kielégítése céljából voltál meztelen és nem csak szórakozásból.
14/14 anonim válasza:
OK, hogy az út közterület, de:
az autó öltöztet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!