Meztelenül vezettem a kocsit. A rendőr megakart büntetni jogos ez?
Egyszer én is csináltam ilyet csak dugás után az asszonnyal és télen, viszont úgy be volt pálva minden, hogy ki sem lehetett látni rendesen.
Szerintem abszolút nem lett volna jogos a dolog, de nyilván jót röhögtek volna az örsön a sztoridon, meg amikor megfellebezed azon is :D
Egyébként már majdnem jártam pórul recskázás közben, kihalt út mellett, szal hihetetlen nagy spílerek az emberek.
Biztosan nem véletlenül tévedt az üres szántóföld szélére egy rendőrautó, (párszáz méterrel odébb már lakóházak voltak) de mákom volt mert pont előtte végeztem 5 perccel és már indultam volna amikor jöttek xD
Utolsó: LOL
Kimagaráztam magam.Forgalmit odadtam meg a jogsim ami a hátsó ülésen volt.Jó volt hátrafordulni érte
igen büntethető,de nem a kresz és hasonlók miatt,hanem jogok miatt,bár azt én sem értem,hogy nyáron általában rövidnadrágban és félmeztelenül vezetnek a fiúkák,és csak a felsőtest látszik,ami még nem közszeméremsértés...
Gondolom nem száltál ki....:)mert ha igen,akkor örülj,hogyha megúszod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!