Ha megállít a rendőr ki kell szállni az autóból?
A hivatalost nem tudom,de gyakorlatban az autót nem kell leállítani és nem is kell kiszállni
De én sokszor kiszállok ,hogy lássak mindent és,hogy megadjam a tiszteletet,hogy ne kössenek belém valami f'szságért
Esetleg az autót leszoktam állítani de ha nem állítod le akkor sincs semmi,kinyújtod a papírokat megnézi visszaadja és padlógáááááz
Hivatalosan és pontosan azt kell csinálni, amit mond. Addig semmit, hátha nem veszi jó néven.
Biztos, hogy leállíttatja az autót és nem kell kiszállni, csak ha szól.
azt tudom hogy amerikában tilos kiszállni, sőt a kezedet is úgy kell tartani, hogy láthassa a rendőr, mert ha véletlenül úgy ítéli meg, hogy fegyvert akarsz elővenni, kérdés és gondolkodás nélkül lepuffant :)
Mo-n nem tudom mi a helyzet. Én inkább kiszállok hogy lássa az együttműködési készséget, illetve ha hátul van a táskám a csomagtartóban úgyis abban vannak az iratok, ami miatt ki kell szállnom.
Ez a vámosokból lett rendőr picit bántja a fülem.
A vám és az apeh egyesült, ebből lett a Nemzeti adó és vámhivatal (NAV)
A határőrség pedig a rendőrséggel egyesült és Határrendész rendőr a megfelelő szó.
Mikor a rendőr int, hogy parkolj le, akkor irányjelző berendezést kiteszed, lehúzódsz. Motort leállítod. Letekered az ablakod, köszönsz, és automatikusan átadod neki az irataidat. Majd ha ő azt mondja, hogy nyisd a csomagtartót, kapcsolgasd a lámpáidat, szállj ki, vagy fújd meg a szondát stb... De fontos, hogy kötelességed ezeknek eleget tenni.
Igen a határ közelében kinyittatják a csomagtartót, gondolom nem kell megmagyarázni miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!