Hol tudok 4300-4500 Kelvines H4 Xenon pótizzót venni (NEM BI! )?
Már mindenütt kerestem,de sehol nem találok olyan webáruházat,vagy bármit,ahol meg tudnám venni a fennt említett izzót.Mint ahogy írtam is,nem BI-Xenon kell!Azt találtam.Nekem olyanom van,amin a távolsági egy külön izzószálas izzó és csak a tompított a xenon.
Légyszi segítsetek,ha tudtok ilyen üzleteket!(GY-M-S megye előnyben)Köszi
A H4 típusából következően kétszálú izzó, ebből következik, hogy sehol sem fogsz találni.
Amennyiben olyan kell, az viszont nem H4-es.
Tudom,hogy a H4 kétszálú izzó.Viszont a xenon esetében kétféle módon oldották a "kétszálúságot".
1,Az izzóban a féynforrás egy,de azt egy elektromágnes mozgatja ide-oda a foncsor fókuszpontjaiba,így érve el a tompított/távolsági váltást.
2,Csak a tompított xenon,a távolsági ugyanazon a foglalaton az izzó mellett egy hagyományos pici halogén égő,amely szolgáltatja a távolsági fényt.
Mindkettőt h4-nek hívják ugyanis abba a foglaltba passzol bele.Ilyen kéne nekem 4300K-es.:)
Rákerestél már az általad írt kifejezésekre?
" h4 xenon nem bi"
Igaz, csak szettet találtam, de ha megnézed az árakat, nem sokkal drágább, mintha két pótizzót vennél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!