Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol tudok 4300-4500 Kelvines...

Hol tudok 4300-4500 Kelvines H4 Xenon pótizzót venni (NEM BI! )?

Figyelt kérdés

Már mindenütt kerestem,de sehol nem találok olyan webáruházat,vagy bármit,ahol meg tudnám venni a fennt említett izzót.Mint ahogy írtam is,nem BI-Xenon kell!Azt találtam.Nekem olyanom van,amin a távolsági egy külön izzószálas izzó és csak a tompított a xenon.

Légyszi segítsetek,ha tudtok ilyen üzleteket!(GY-M-S megye előnyben)Köszi

2011. febr. 8. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:

A H4 típusából következően kétszálú izzó, ebből következik, hogy sehol sem fogsz találni.

Amennyiben olyan kell, az viszont nem H4-es.

2011. febr. 8. 10:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy a H4 kétszálú izzó.Viszont a xenon esetében kétféle módon oldották a "kétszálúságot".

1,Az izzóban a féynforrás egy,de azt egy elektromágnes mozgatja ide-oda a foncsor fókuszpontjaiba,így érve el a tompított/távolsági váltást.

2,Csak a tompított xenon,a távolsági ugyanazon a foglalaton az izzó mellett egy hagyományos pici halogén égő,amely szolgáltatja a távolsági fényt.

Mindkettőt h4-nek hívják ugyanis abba a foglaltba passzol bele.Ilyen kéne nekem 4300K-es.:)

2011. febr. 9. 07:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Az utóbbi verzió valószínűleg azért nem terjedt el, mivel a tompitott mellet nagyon gyenge fénye van a távolságinak, illetve a H4 úgy működik, ha a távfényt felkapcsolod, a tompitott elalszik - kivétel fénykürt - mivel különben túl nagy lenne a hőterhelés, és ha a xenon tompitott lekapcsol, a normál távfény meg be, akkor a fényerőkülönbség miatt nem, hogy messzebbre, de semmit nem fogsz látni.
2011. febr. 14. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Rákerestél már az általad írt kifejezésekre?

" h4 xenon nem bi"

Igaz, csak szettet találtam, de ha megnézed az árakat, nem sokkal drágább, mintha két pótizzót vennél.

2011. febr. 18. 05:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen,már rákerestem.Sőt már vettem is egy pár izzót.Nagyon kösz mindenkinek a felvilágosítást!
2011. febr. 19. 08:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!