Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tényleg kell a friss jogsisokn...

Tényleg kell a friss jogsisoknak T jelzés az autójukra? Bőv. Lent

Figyelt kérdés
egy haverommal beszélgettem és ő mondta h 1 évig kell ilyen T matrica az autóra, elvileg ez törvény. Namármost most jogsiztam le, és nekem ugyan senki egy szóval nem mondta h ilyen lenne(se oktató, se vizsgabiztos), és a papírmunkák alkalmával sem találkoztam ilyennel. Akkor most mi az igazság?(nem szeretném ha egy ilyenért húzkodnának meg)
2010. dec. 11. 12:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hű, utolsó! Olyan, mintha egy másik bolygóról írnál! Meseszép, amiket mesélsz!:))

Vagy Te laksz nagyon jó környéken, vagy én fogtam ki a rosszat, bár nálunk mindenhol ez megy, ahol jártam. Én is hasonlóan állok hozzá, ahogyan Te, nagyobb követési távolság, és nekem sem okoz kisebbségi komplexust, ha leelőznek, sőt! Szeretek a magam tempójában autózni (80-90), akinek ez kevés, hát menjen. A gondom csak azokkal van, akik kiugranak mögülem, hogy ők aztán megmutatják, világosan látom, hogy nem fér bele, lassítok ahogy lehet, és még így is alig fér bele. Vagy kanyarban. Én nem látom, hogy jön-e valaki, aki elől megyek, ő akkor mire számít? Vagy amikor egy rozoga vasúti átkelőnél belassítottam, hogy ne törje szét a felfüggesztésemet, kigyorsításkor pedig (öreg autó már), nem vette be a kettest, volt kb. egy mp megtorpanásom, aztán már ment is rendesen. Mit csinál a tapló? Rámvillant, és már a síneken kiszökik előzni, majd néz mint állat, hogy mit bénázok.

Egy ismerősöm, aki már el is felejtette a tanuló időszakát, a felesége miatt az autón felejtette a jelzést, és úgy indult útnak. 20 perc autózás után kiborult, mert mindenki totál hülyének nézte.

Szóval, kedves utolsó, sárga vagyok az irigységtől. Szerintem a környékedre költözöm.:)

2010. dec. 12. 23:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves 23:08-as.

Az előző alien vagyok :)

Szóval ezek az előzgetős audis, bmw-s vadbarmok engem is előzgetnek meg elég veszélyesen bevágnak elém, de ami vigasztal hogy nem csak elém, hanem mások elé is.

A kedvencem: üllői út elejénél elindulunk, veszélyesen bevág elém, és tolja neki 80-al. A következő pirosnál meg kell állnia. Mivel én időben lassítok és sakkozok a zöldre, sokszor hamarabb indulok el mint ők, konkrétan elhúzok mellettük. Ilyenkor sárgák az irigységtől és még jobban tolják a következő lámpáig ami persze az 50-es tempóra ad zöldet, így megint meg kell állniuk és bmw ide meg oda, de egy 20-al csorgó, repülőrajtból induló autóval nem tud mit kezdeni... én meg csak röhögök magamban.

Nekem egy régi 20 éves autóm van, amnit nem sajnálok, azt ők is tudják, nekik nagyobb veszteni valójuk van mint nekem (én egyedül a biztonság miatt parázom egy csöppet, de ezzel nem tudok mit csinálni....)

Szóval persze ilyenekkel is találkozik az ember, de ezek nem a T betű miatt, egyébként is köcsögök, tehát ilyen értelemben a T nem hátrány.

2010. dec. 13. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!