Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megnyugodni?

Hogyan tudnék megnyugodni?

Figyelt kérdés
Csütörtökön vizsgázok forgalmiból, de már 2 napja nem tudok aludni ez miatt.Nem érzem még magam annyira jónak, hogy sikerüljön, mert a váratlan helyzetekkel nem tudok mit kezdeni, és néha elfelejtek hátranézni,vagy világítást visszavenni, vagy későn lassítok parkolásnál...
2010. nov. 30. 13:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
van akiknek nem való a vezetés. Törődj bele.
2010. nov. 30. 13:57
 2/15 anonim válasza:
Koncentrálj arra,hogy sikerülni fog. Az "életben" tanulod meg úgyis a rutinos vezetést nem azon a pár órán, csak ott mindent tökéletesen kérnek..tudom. Nyugodj meg, menj vizsgázni, tuti sikerülni fog. Aztán majd írd meg hogy oké e?
2010. nov. 30. 14:06
 3/15 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, az természetes, hogy izgulsz egy kicsit, a vizsga előtt, de ne félj, mert nincs mitől. Szépen nyugodtan végigcsinálod a vezetést, meg a kötelezőket és nem lesz baj. Lényeg, hogy ne kapkodj és ha úgy érzed, hogy sokasodnak a teendőid vezetés közben, inkább lassíts le. Arra is készülhetsz, hogy a parkolást és a megfordulást, a gyakorolt helyeken kell majd a vizsgán is megcsinálni. Sok sikert, engem is érdekel az eredmény.
2010. nov. 30. 14:28
 4/15 Egyszerű huszonéves válasza:
52%

Nekem 1 éve volt vizsgám. És már pár héttel alőtte izgultam. A párom, érdekes ötletet adott ami nálam bevált!

Azt mondta úgy álljak hozzá, hogy nem érdekel. Így is úgy is az lesz ami meg van írva. És lesz még lehetőség újravizsgázni, stb. És simán átmentem! Próbált ki nálunk bevált!

22/L

2010. nov. 30. 14:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem foglalkozol vele. Én érettségi előtt voltam így. Mindenki tanult még, én meg nyomtam a tetrist ezerrel. (Akkor még divat volt.)
2010. nov. 30. 14:52
 6/15 anonim ***** válasza:

És ha nem lesz meg, akkor mi van? (Nem-nem, ne válaszolj! Költői kérdés volt! :) Válaszolok helyetted:

Semmi!

Millióan vannak, akik többször voltak vizsgázni, millióan vannak, akiknek mai napig nincs jogsijuk és teljesértékű életet élnek... Ezekre gondolj...

Aznap reggel meg már izgulhatsz, az adrenalin segít... és olyan lesz tőle a reakcióidőd mint egy... egy... (ide képzelj valami állatot, aminek nagyon-nagyon jó a reakcióideje :D )

2010. nov. 30. 15:06
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem sikerült.Bementem egy utcába, ahov
2010. dec. 2. 13:44
 8/15 A kérdező kommentje:
ahová kamionosoknak nem szabadott volna bemennie, ő meg állt én meg megálltam mögötte.erre elkezdett tolatni,és mivel mögöttem voltak, én nem tudtam tolatni, de valahogy megoldotta a megfordulást.Nem is szólt semmit a VB, csak mikor visszaértem a tanpályára akkor röhögve közölte, hogy megbuktam a kamion miatt.
2010. dec. 2. 13:46
 9/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom hogy nem sikerült, de tényleg nem tragédia - nagyon sokan csak pótvizsgával mennek át. Persze a plusz 12000 forintokat másra is el lehetne költeni:(

Az izgulásról: Nekem nagyon sokat segített az agyi tréning. Egyszerűen annyit csináltam, hogy naponta néhány alkalommal, magamban ilyeneket mondtam: "A vizsgán nyugodt leszek, nem fogok izgulni..." stb. Lehet hogy viccesen hangzik, de tényleg működött. Ahhoz képest, hogy rutinin csak úgy pattogott a lábam a kuplungon a stressztől, a forgalmin már nem volt semmi gond a nyugalommal.

2010. dec. 2. 13:48
 10/15 anonim ***** válasza:
14:28-as vagyok. Nagyon sajnálom én is, de én ezt nem érzem buktatási oknak. Nekem van kamionra jogsim, én úgy gondolom, hogy ez nem rajtad múlt.
2010. dec. 2. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!