Közlekedési szabálysértés vétséggel feljelentett a rendőr mert átmentem a piroson (sorompónál) mennyi be fog kerülni ha kiküldik csekket és milyen hamar küldik ki kb?
Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 14:11
11/17 anonim válasza:
Ajánlott levélként de ha nem veszed át akkor úgy tekintik, hogy átvetted.
12/17 anonim válasza:
Kézbe kell átvenned. Nem tehetik be a postaládába, maximum az értesítőt, hogy leveled jött.
Amúgy a kiküldési határidő 1-4 hét között szokott lenni.
13/17 anonim válasza:
Engem 15 évesen motorral kaptak el... nem követtem el semmilyen kihágást csupán nem volt jogsim és nem volt rajtam bukósisak (aki ennél a résznél be akar ugatni az tegye csak... leszarom mások véleményét...) és a rendőr akkora egy tajparaszt volt, hogy mikor már harmadszorra kérdeztem, hogy ez mégis mennyibe fog fájni nekem és cseszett válaszolni akkor kicsit hangosabban megjegyeztem, hogy ekkora köcsögöt is régen láttam... erre fennhangon rámförmedt, hogy örüljek hogy csak feljelent és nem baszott le nekem két pofon... Közöltem vele, hogy ott helyben írhatta volna a saját feljelentését, ha bármi féle módon bántalmazni mer... Erre közli, hogy ráfogta volna, hogy elestem a motorral és lekoccoltam a padkát... majd a rendőrtárs bizonyítja...én meg úgy is egyedül vagyok... Igen... ez a magyar rendőrség... nagy tapsot nekik!!!! szánalmas banda...
14/17 anonim válasza:
igen igen, ez sajnos így van, a rendőrök a saját társukat mindig védik, illetve kollégájukat/kollégáikat.
15/17 A kérdező kommentje:
nekem ezután sincs semmi bajom a rendőrőkkel , mindenkinek van rosz napja lehet csak azért nem válaszoltak udvariassan a kérdéseimre ,mind1 most várom a csekket vagy a figyelmeztetést az iskolában
2010. nov. 17. 22:25
16/17 A kérdező kommentje:
megjött a levél megusztam egy figyelmeztetésel :D
2010. dec. 12. 15:31
17/17 Bajer válasza:
Rendőrnek akkor se szólunk egy rossz szót se! Hivatalos közeg! Csak a belső ügyosztályosok szívózhatnak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!