Közlekedési szabálysértés vétséggel feljelentett a rendőr mert átmentem a piroson (sorompónál) mennyi be fog kerülni ha kiküldik csekket és milyen hamar küldik ki kb?
Nem 30. 300. Tessék: "A vasúti átjáróra történő ráhajtásra vonatkozó rendelkezések megszegése 300000 Ft"
A rendőrség honlapjáról szedtem.
Ez irdatlanul sok!!!!
Miért mentél át a piroson?
Ha diák vagy és suliba jársz akkor pl tudsz fellebezni és nagy esélyed van h csak egy töredékét kell fizetned! Vagy ha nyugdíjas, vagy ha munkanélküli ilyenek... sok indokkal lehet fellebbezni, amúgy meg ilyen vasúti átkelés pirosnál itt én tuti a helyszini bírságot választottam volna, mert az kevesebb, de amúgy nem biztos h feljelent, bár azt a helyszínen jelen lévő tehát Te tudod megállapítani... Tehát ha éppen piros volt és magyarázkodtál hihető indokkal, akkor lehet h nem fog feljelenteni.
vagy ha egy fekete x5 ös el mentél akkor se fog feljelenteni nagy valószínűséggel.
köszi szépen a válaszokat nagyon megilyedtem a 300 000 től :S
nekem aztmondták igy töbségben ismerőseim hogy max 50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!