Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi történik akkor ha télen (...

Mi történik akkor ha télen ( hóba) satu féket nyomsz?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=J9uxzVCQA6c 21:21 Pista ezzel a kérdéssel deríti ki kinek van vagy kinek nincs jogsija.

10 éve van jogosítványom, naponta vezetek, de 30 éves abs nélküli kocsim van, ha tőlem ugyan ezt megkérdezte volna Pista én is azt mondom, hogy csúszik :/, szóval szerintetek is elhamarkodott kérdés volt?

tegnap 13:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kb egyenes vonalban fogsz csúszni azt ennyi. Hihetetlen, hogy ezt nem próbaltad mèg 1000x.

A Vályit meg en rühellem, van ott persze tudás, de akkoris egy böszme számomra antipatikus embernek tartom. Nem.is ertem hogy mehet neki ennyire a szekér ahoz kepest amit a speedzoneban össze szerencsetlenkedtek. Szerencsére megszünt.

tegnap 21:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Uhh, aztan megneztem a jelenetet... no komment.
tegnap 21:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Én bírom Vályi Pistát, őszinte ember.
ma 04:06
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Alapvetően engem nem zavar, de azt azért tegyük tisztába, hogy nem sokban különbözik Handrástól, ugyanazt csinálja, csak pepitában. Handrás a technológiai újításokra (aminek jelen esetben ugyebár az EV a képviselője) veri folyamatosan és az ezt kedvelő emberek kedvéért hazudik, meg rejti el a valóságot, míg Vályi ennek pont az ellentettje, az ilyen "az ereimben is benzin folyik" fotelhuszároknak áradozik folyamatosan, hogy bezzeg a régi időkben. De ő is pontosan ugyanúgy szőnyeg alá sepri az ezzel kapcsolatos negatív dolgokat, mint ahogy Handrás az EV hiányosságait és problémáit. Végérvényben ugyanazt csinálják, csak két ellentétes oldalon. Handrás rajongói szerint ő az őszinte, Vályi rajongói szerint ő az őszinte, a valóságban egyik sem az, mindkettő azt a nótát fújja, amire a saját közönségük kíváncsi és amelyik több pénzt teszi a nap végén a zsebbe.
ma 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!