10 éve van jogosítványom, naponta vezetek, de 30 éves abs nélküli kocsim van, ha tőlem ugyan ezt megkérdezte volna Pista én is azt mondom, hogy csúszik :/, szóval szerintetek is elhamarkodott kérdés volt?
Csúszik az. Más kérdés, hogy ezt nem is tapasztalja meg senki. Kérj meg egy frissjogsist, hogy csináljon hóban fékpróbát. Hát nem fogja úgy megtaposni, mint kéne egy fékpróbához. Az, hogy hogyan csúszik, már más kérdés, első- vagy hátsókerékmeghajtás, orrmotoros vagy farmotoros? :)
ABS persze nem engedi csúszni de ABS is kisebb fékerőnél aktiválódik mint lehetne ha ész nélkül rátaposol a fékre. Ez egy bonyolultabb kérdés és szerintem ezt Vályi István is tudja.
tegnap 13:38
2/14 anonim válasza:
Szerintem életében nem mondott még ekkora hülyeséget, mint itt. Ez ilyen tipikus "okosnak akarok tűnni és ha elég meggyőzően mondok hülyeséget, akkor talán elhiszik, hogy okos vagyok" mutatvány volt. Ilyeneket itt a GyK-n szoktam olvasni a nagy fotelsumaherektől. Tőle többet vár az ember.
tegnap 13:43
3/14 anonim válasza:
Csúszik. És ezt nemzetközi hivatásosként mondom, nem mazsiként.
tegnap 14:05
4/14 anonim válasza:
Ha nem csúszna, nem kéne téli gumi sem.
tegnap 14:14
5/14 anonim válasza:
"ezzel a kérdéssel deríti ki kinek van vagy kinek nincs jogsija."
EZZEL NEM LEHET kideríteni, LEGFELJEBB azt, ki tud télen,csúszós úton vezetni és ki nem. Ez teljesen független a jogsitól.
Másrészt nem véletlen találták ki a téli gumikat...
tegnap 14:50
6/14 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű, hogy kapott két egyforma meg egy különböző választ, hát rávágta a különböző válaszra, hogy neki nincs, főleg azzal a nem tutibiztos de valószínűleg bejövős tippel, hogy lát három nőt, akik kb. meg vannak ijedve tőle, hát a férjük biztos nem engedné őket télen vezetni olyan autót, amiben nincs ABS. Ahogy a gyerekedet sem engeded protektor nélkül motorozni, inkább megveszed neki. De azért lutrizott.
tegnap 14:53
7/14 kutyafule4 válasza:
Nem fogok random youtuberek linkjére kattintani ismeretlenül.
tegnap 15:24
8/14 anonim válasza:
Magánügy, nekem meg nem lett volna szükségem ezt megtudni rólad.
tegnap 15:31
9/14 kutyafule4 válasza:
#8 ki a tököm írt neked?
tegnap 15:53
10/14 anonim válasza:
Te írtál mindenkinek valamit ami senkit nem érdekelt. Nem kattintasz rá, akkor tekered a kérdést, nem kell mindenképpen ideköpni valamit, ha nem akarsz vele foglalkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!