Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Létezik olyan nemzetközi...

Létezik olyan nemzetközi útvonaltervező amiben ORSZÁGONKÉNT lehet fizetős út elkerülést beállítani, vagy legalább normálisan előre jelöli, hogy melyik fizetős?

Figyelt kérdés
Olyan válaszoljon aki képes megérteni a kérdést!

ma 14:54
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
96%
Itt egyedül te trollkodsz, trágárkodsz és hisztériázol.
ma 16:11
 12/27 anonim ***** válasza:
56%

A modorod minősíthetetlen, remélem törlésre kerülnek az arcátlan beszólásaid.

NINCS olyan tervezőprogram, amelyik több országot érintő útvonalat úgy tudnál megtervezni, hogy országonként változó úthasználatot jelölhess. De ez senkinek nem jelent hiányosságot, csak neked.

ma 16:13
 13/27 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező nem csoda, hogy még a GPS-t sem tudja használni.
ma 16:36
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Waze-ben hozzá tudod adni, hogy milyen úthasználati jogosultságaid vannak, így például egy Budapest - Prága útvonalon nem fog felvinni szlovákiai fizetős útszakaszra, ha csak a magyar és a cseh matricát adod hozzá. Ennél pontosabban valószínűleg semmilyen tervező sem fogja tudni, amit keresel.
ma 16:43
 15/27 anonim ***** válasza:
57%

Minden beszólásodat jelentem, csak hogy tud!

De ha ennyire hülyék vagyunk, és érdemi választ szeretnél (láthatóan mást nem érdekel a kérdésed, velünk kell beérned), akkor módosítva ismételd meg az igényeidet.

Olyan nincs, amelyik abcdefgh országokra egy menetben úgy tudna tervezni, hogy ab mehet a pálya, bc és cd nem, majd de megint nem.

De olyant meg mindegyik tud, hogy ab, bc, cd, de, ef tervezést adjon. És ez az utóbbi a szokásos használat.

Sőt én pl. országon belül sem egyben tervezek, hanem aszerint, hol akarok megállni. Pl. Budapest-Kecskemét-Szeged helyett Budapest-Kecskemét és Kecskemét-Szeged.

Ettől semmi nem lesz bonyolultabb.

ma 16:46
 16/27 anonim ***** válasza:
95%
15. Úgy látom a bannolás a célod.
ma 16:46
 17/27 anonim válasza:
48%
Jó utat XD
ma 16:47
 18/27 A kérdező kommentje:

Nyugodtan szaladj az óvónénihez zsici!

"szokásos használat"

Mint kiderült te egy csóró proli vagy aki nem hagyja el a vármegyét sem, így képtelen vagy felfogni, hogy léteznek más igények is az egykori bányászvárosi járáson kívül.

ma 16:52
 19/27 anonim ***** válasza:
23%
18. újabb beszólás, újabb jelentés. Valóban nem vagyok világjáró, de én proli így terveztem magamnak utat Korzikáig és vissza, Osztrákián át Milánóba, Poprádon át Varsóba, erdélyi körutat többet is.
ma 16:57
 20/27 anonim válasza:
44%

Ez színtiszta idegbeteg projekció.

Nincs pénze autópálya díjra, nincs elég esze útvonalat tervezni és lezsidóz, mert nem tetszenek a tények.

ma 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!