Hogy tudom a google mapsról levenni a tévesen megjelölt utat, amire naponta 10 autót hoz az útvonaltervező, viszont ez a saját tulajdonú építési telkem?
Már ezerszer bejelentettem a hibásan megjelölt utat a Google maps-ban, de semmi eredmény.
Kint a tábla, hogy magánterület, és körbe is van kerítve, de mégis naponta 10 autó beáll, forgolódik, bámészkodik, az utazó sétálgat világtalanul a kb 100 méteres autóbeállón.
Talán ha nem lennének kutyáim, még kerítést is bontana néhány agyoniskolázott, mert a google maps akkor is azt mondja, hogyitt út van.
Valakinek ötlet?
Egy főúttal párhuzamos útra mennének az autósok, ami egyébként zsákutca, és a telkemre merőlegesen ér véget(a hátsó kapum a zsákutca vége). Mivel a telkem téglalap alakú, és "összeköti" a két utcát, pár hónapja megjelent a mellékút(ami párhuzamos a főúttal) folytatása az én telkemen, mintha onnan is elérhető lenne a főút, ezért az útvonal tervező rövidebb útnak tünteti fel a telkemet a mellékútra.
Igen, be van kerítve, mindössze 2-3 autó kényelmes beállására lett szabadon hagyva rész, nyilván saját részre, és ide állnak be nézelődni, bolyongani napi szinten idegenek.
Ha csak egy-egy ilyen eset lenne, nem is érdekelne, de a google útvonaltervezője napi szinten hoz ide autósokat. Hibás útmegjelölés bejelentésére a google nem reagál, pedig minden ismerős megtette már többször, és semmi reakció.
Nagyon bosszantó az egész.
Ezért érdekelne, hogy van-e más lehetőség ezen a google-nak bejelentgetésen kívül.
Természetesen nem akarom egyből az utcafrontra rakni a kerítést, ha már megvásároltam szabad használatra a telket.
"és ide állnak be nézelődni, bolyongani napi szinten idegenek"
De nyilván nem maradnak ott órákig, hiszen nem kirándulni mentek oda, hanem eltévedtek. Megnézik, mi a helyzet, majd miután látják, hogy arra tovább semmiképpen sem tudnak menni, akkor visszafordulnak.
Ettől függetlenül igazat adok neked, hogy bosszantó és felháborító, hogy a Google többszöri bejelentés ellenére tojik az egészre. Nemcsak számodra, hanem az ott eltévedő emberek számára is bosszantó.
Ahonnan érkeznek, ott egy behajtani tilos tábla van, magánterület felirattal, szóval elég egyértelmű. A másik irányból pedig ahol a hivatalos zsákutca tábla van, ott egyből utcafronton van a kerítés.
Nem tudom miért nem javítja a google amúgy, mert ez a legnagyobb probléma a dologban.
Nekem a munkahelyem olyan, hogy elvileg régebben egy egybefüggő utca ment keresztül rajta. Biztos így van, hiszen a Google is a mai napig a cég telephelyét egy járható utcának jelöli.
Itt is próbáltak többen már keresztülmenni, de az a vicces, hogy itt konkrétan magas kerítés és fegyveres őrök vannak, és volt aki leállt vitatkozni, hogy márpedig ő itt átmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!