Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Balesetem volt, ami egy busz...

Balesetem volt, ami egy busz előtt történt, a BKV kiadja nekem a felvételt?

Figyelt kérdés
Oldalról belénk jöttek, nem adták meg az elsőbbséget. Senki nem sérült meg, csak a kocsi lett totálkáros. Volt rendőrségi helyszínelés, a sofőr elismerte, hogy nem állt meg a stoptáblánál. Csak a kíváncsiság kedvéért szívesen megnézném a felvételt. A BKV kiadja nekem a felvételt, ha kérem? Esetleg biztosít lehetőséget a megnézésre? A kereszteződésben van térfigyelő kamera is, az is jó lenne. Nincs semmilyen jogi kérdés az ügyben, egyszerűen csak kíváncsi vagy, hogy hogy nézett ki kívülről.
nov. 25. 09:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Azokat a felvételeket csak a BKK/BKV saját operátorai nézhetik meg és csak a gépkocsit, illetve a saját céget érintő ügyben mentik és használják fel.
nov. 25. 09:04
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Ha elismerte akkor mit akarsz még?
nov. 25. 10:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, max. a rendőrség kérheti ki.
nov. 25. 10:42
 4/8 bazaltkaroly ***** válasza:
0%
Fölösleges ezzel vesződnöd. Elismerte, kész. Ha meglépett volna, akkor a rendőrség kikérheti, de nem hiszem, hogy ebben az esetben nekik megérné.
nov. 25. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Az semmit nem számít, hogy elismerte, a beismerő nyilatkozatát bármikor visszavonhatja. Ezért kell részletes rajz, forgalmi szituáció ismertetése, fényképek, tanúk.
nov. 25. 12:46
 6/8 bazaltkaroly ***** válasza:
Nyilván ha visszamondja, akkor a rendőrség kikérheti a videót.
nov. 25. 16:31
 7/8 A kérdező kommentje:

Hűha, azt hittem egyértelműen leírtam, de akkor megpróbálom mégegyszer.

Mivel neki stop-táblája volt, nehezen vitatható a kérdés. Volt rendőri helyszínelés is, a sofőr elismerte a felelősséget. Ilyenkor lezáródik az ügy, kap egy helyszíni birságot. Mindenki megy az útjára. Kivéve mi, mert a kocsit tréler vitte el, minket meg bevittek a balesetire egy gyors röntgen + hasi ultrahang kombóra, de mint írtam, minden rendben van.

A kérdésem arra irányult, hogy szivesen megnézném kívülről a balesetet, hogy hogy nézett ki, merre pördült az autó, hány centivel vétettük el az oszlopokat, ilyesmi.

nov. 26. 09:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Megkaptad a választ.

Magánembernek nem adják ki a felvételt. Nem is adhatják.

nov. 26. 10:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!