Mi vagy, tögymörgő vagy száguldozó?
Vezetés közben melyik tábort erősíted: a szabályokat alig ismerő, netán félő, ezért gyök kettővel óvatosan, udvariasan vergődőkét, vagy az őket idegbeteg és balesetveszélyes módon kerülgető Forma 1-es pilótákét?
Az előbbire talán egy jó példa, aki a körforgalomban megáll elsőbbséget adni a bejövőnek. Az utóbbira meg talán az, aki az egyenesen menő sávban álló sort a kanyarodó sávban előzi, majd úgy berántja valaki elé hogy az közben szörnyet hal. De nyilván mindenkinek megvan a maga interpretációja.
A kérdést nagyon leegyszerűsítve tettem fel, de érdekel hogy anonim módon ki mit gondol magáról a témában. Ha kicsit kifejtősebben szeretném feltenni a kérdést, akkor kérdezhetném azt is hogy: Te milyen sofőr vagy?
Egyik sem. A szabályokat és a sebességkorlatot igyekszem betartani vagy nem sokkal túllépni,de eszeveszett száguldozaskba nem kezdek és nem is megyek Gyök2vel.
Hétvégén palyaztam,savlezaras,60as tábla. Mentem a sor elején 80cal,és még így is jöttek a seggemben. Most akkor száguldozó,vagy totymorgo vagyok?
szóval aki tötymörög, nem ismeri a szabályokat, udvarias, és vergődik?
másik meg az idegbeteg forma 1-es.
én meg egyszerű vagyok, mint a faék....
Olyan szempontból tötymörgő, hogy jellemzően nem sietek sehova, nem okoz gondot ha halszálkázni kell, ha kamiont eelőzök az autópályán nem biztos hogy 130-al teszem akkor sem, ha mögöttem a seggembe állva idegességükben letörik az index kart...
Viszont olyan kisarkított marhaságokat amit a kérdésben leírtál, nem csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!