Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi vagy, tögymörgő vagy...

Mi vagy, tögymörgő vagy száguldozó?

Figyelt kérdés

Vezetés közben melyik tábort erősíted: a szabályokat alig ismerő, netán félő, ezért gyök kettővel óvatosan, udvariasan vergődőkét, vagy az őket idegbeteg és balesetveszélyes módon kerülgető Forma 1-es pilótákét?

Az előbbire talán egy jó példa, aki a körforgalomban megáll elsőbbséget adni a bejövőnek. Az utóbbira meg talán az, aki az egyenesen menő sávban álló sort a kanyarodó sávban előzi, majd úgy berántja valaki elé hogy az közben szörnyet hal. De nyilván mindenkinek megvan a maga interpretációja.

A kérdést nagyon leegyszerűsítve tettem fel, de érdekel hogy anonim módon ki mit gondol magáról a témában. Ha kicsit kifejtősebben szeretném feltenni a kérdést, akkor kérdezhetném azt is hogy: Te milyen sofőr vagy?

tegnap 21:26
A kérdező szavazást indított:
Tötymörgő
Száguldozó
Más, leírom.
16 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Haladós, de nem veszélyeztető. Sebességhatár felett 15-tel megyek általában óra szerint ahol lehet. Ha nem lehet, akkor benyomom a muzsikát ne basszon szét az ideg a tötymörgéstől.
tegnap 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vagyok mint az 1-es. De azelőtt folyamatos gyorshajtó voltam.
tegnap 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Száguldozó, kivéve a szörnyethalós rész.
tegnap 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem. A szabályokat és a sebességkorlatot igyekszem betartani vagy nem sokkal túllépni,de eszeveszett száguldozaskba nem kezdek és nem is megyek Gyök2vel.

Hétvégén palyaztam,savlezaras,60as tábla. Mentem a sor elején 80cal,és még így is jöttek a seggemben. Most akkor száguldozó,vagy totymorgo vagyok?

tegnap 22:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Átlag helyzetben betartom a sebességhatárokat, éjszaka lassabban megyek, a 4-esen meg amit a sor diktál. Általában nem én vagyok a sorban az első, szóval nem engem fognak bemérni. :)
tegnap 23:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 Veled nincs semmi baj, akik toltak, azok nem normálisak, de mindegy.
tegnap 23:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

szóval aki tötymörög, nem ismeri a szabályokat, udvarias, és vergődik?

másik meg az idegbeteg forma 1-es.

én meg egyszerű vagyok, mint a faék....

ma 04:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztonságos vezető vagyok. A sebességhatáron belül annyival megyek, amennyi az adott útviszonyok mellett biztonságos. Ködben nem megyek 90-nel, ha az orromig se látok. Aki szerint ez tötymörgés, az nyugodtan előzzön meg.
ma 06:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Meséld el, ki bántott és miért itt keresel lelkibékét?
ma 06:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Olyan szempontból tötymörgő, hogy jellemzően nem sietek sehova, nem okoz gondot ha halszálkázni kell, ha kamiont eelőzök az autópályán nem biztos hogy 130-al teszem akkor sem, ha mögöttem a seggembe állva idegességükben letörik az index kart...

Viszont olyan kisarkított marhaságokat amit a kérdésben leírtál, nem csinálok.

ma 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!