Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Le lehet szokni a száguldozásról?

Le lehet szokni a száguldozásról?

Figyelt kérdés
A barátnőm folyton azt mondogatja, hogyha nem fejezem be a száguldozást akkor elhagy. Túlságosan félt, de én elmondtam neki, hogy mindig megfogadom, mikor hosszabb utakra megyek, hogy nem megyek gyorsan. De egyszerűen nem megy. A száguldozást értsétek 200 km/h fölött.
2009. júl. 15. 01:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%
Remélem egyszer a fának csapódsz és az életedet tolószékben fogod leélni. Abból azt hiszem megtanulnád, hogy ne játssz elsősorban mások életével.
2009. júl. 15. 01:30
 2/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :D
2009. júl. 15. 01:34
 3/17 anonim ***** válasza:
65%
Én is azt remélem, hogy mihamarabb tolószékben landolsz.
2009. júl. 15. 02:09
 4/17 anonim ***** válasza:
64%
Egy jó karambol és szerintem se perc alatt leszoksz róla
2009. júl. 15. 02:48
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Le lehet, ha megöregszel majd. Tudod magadba bizol leginkább ez rendben is van, de a technika miatt van a legtöbb végzetes baleset! Nincs hibátlan tervezés ezt gondolom tapasztaltad is már. Én motorozom és régebben 200 körül mentem sűrűn, aztán egyszer csak gondoltam egyet hogy átfestem a motoromat. Amikor eltávolitottam a régi festést megláttam hogy 8 centis repedés van a vázon a hátsó teleszkóp mellet, ennyi!
2009. júl. 15. 04:14
 6/17 anonim ***** válasza:
92%

megkapsz egy 300ezres büntetöcsekket egyböl leszoksz arrol hogy gyorsan hajts!

egébként meg tényleg nem árt vigyázni a sebességel mert 200-nál tuti hogy ott maradsz!és ha szereted a barátnöd akkor szót fogadsz neki!

2009. júl. 15. 09:56
 7/17 anonim ***** válasza:
79%
Hallod én nem vagyok se cigány asszony vagy akármilyen jövőbe látó, de már látom a jövődet. Igen látom az agyadat a műszerfalra kikenődve. Bocs, hogy ilyen durva vagyok, de ez van/lesz.
2009. júl. 15. 10:13
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
Nézegess jutúbon olyan videókat, ahol a száguldozók nekimennek valaminek, és belehalnak. Igen, vannak ilyenek, sajnos meglepően sok ilyen videó van. Nagy részük sokkoló, valószínűleg durva pszichés emléket hagy majd benned, és talán leszoksz.
2009. júl. 15. 11:04
 9/17 anonim ***** válasza:
65%

10:13 vagyok. Majd te is hasonlóan nézel majd ki, attól függően, hogy mivel ütközöl.

[link]

2009. júl. 15. 12:18
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
nem lehet leszokni, de mi értelme 200felet menni?? menjél 80al, és kanyarodni tudjál, ne egyenesbe nyomni a gázt...
2009. júl. 15. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!