Le lehet szokni a száguldozásról?
Figyelt kérdés
A barátnőm folyton azt mondogatja, hogyha nem fejezem be a száguldozást akkor elhagy. Túlságosan félt, de én elmondtam neki, hogy mindig megfogadom, mikor hosszabb utakra megyek, hogy nem megyek gyorsan. De egyszerűen nem megy. A száguldozást értsétek 200 km/h fölött.2009. júl. 15. 01:25
1/17 anonim válasza:
Remélem egyszer a fának csapódsz és az életedet tolószékben fogod leélni. Abból azt hiszem megtanulnád, hogy ne játssz elsősorban mások életével.
2/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :D
2009. júl. 15. 01:34
3/17 anonim válasza:
Én is azt remélem, hogy mihamarabb tolószékben landolsz.
4/17 anonim válasza:
Egy jó karambol és szerintem se perc alatt leszoksz róla
5/17 anonim válasza:
Le lehet, ha megöregszel majd. Tudod magadba bizol leginkább ez rendben is van, de a technika miatt van a legtöbb végzetes baleset! Nincs hibátlan tervezés ezt gondolom tapasztaltad is már. Én motorozom és régebben 200 körül mentem sűrűn, aztán egyszer csak gondoltam egyet hogy átfestem a motoromat. Amikor eltávolitottam a régi festést megláttam hogy 8 centis repedés van a vázon a hátsó teleszkóp mellet, ennyi!
6/17 anonim válasza:
megkapsz egy 300ezres büntetöcsekket egyböl leszoksz arrol hogy gyorsan hajts!
egébként meg tényleg nem árt vigyázni a sebességel mert 200-nál tuti hogy ott maradsz!és ha szereted a barátnöd akkor szót fogadsz neki!
7/17 anonim válasza:
Hallod én nem vagyok se cigány asszony vagy akármilyen jövőbe látó, de már látom a jövődet. Igen látom az agyadat a műszerfalra kikenődve. Bocs, hogy ilyen durva vagyok, de ez van/lesz.
8/17 anonim válasza:
Nézegess jutúbon olyan videókat, ahol a száguldozók nekimennek valaminek, és belehalnak. Igen, vannak ilyenek, sajnos meglepően sok ilyen videó van. Nagy részük sokkoló, valószínűleg durva pszichés emléket hagy majd benned, és talán leszoksz.
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
nem lehet leszokni, de mi értelme 200felet menni?? menjél 80al, és kanyarodni tudjál, ne egyenesbe nyomni a gázt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!