Hogy tudnám szokni az éjjeli vezetést? Másnak is nehéz volt?
3 hónapja van jogosítványom,. úgy hogy eléggé rám fér a gyakorlás.
Ami nappal nem olyan rossz, de nem is tökéletes. Mondjuk úgy, hogy még semmi balesetet nem okoztam :)
De az a gondom, hogy éjszaka, ritkán vezetek, és rohadt nehéznek tűnik.
Az oktatóval sokat vezette,m éjszaka, de az rég volt.
Az a gáz, hogy minden másnak tűnik. Ahol napközben hetente 3-4x eljövök autóval azt az utcát, benéztem, és simán tovább mentem. :S
Akkor a fények is kissé zavaróak. A bringást az utolsó 15-20 méteren vettem észre, aki feketében, sötétben, semmiféle lámpa nélkül kacsázott ott. Mázli, hogy észre vettem.
Most úgy érzem, hogy szokták mondani: "nem mindenkinek való a vezetés"
Lehet, hogy nekem se?
Meg lehet ezt szokni, vagy velem van a baj?
Más is volt már így?
Sötétben ne az út szélén menj hanem a terelővonal mellett, pont azért hogy ha egy gyalogos vagy biciklis megy az út szélén akkor ne üsd el.
Ha szembe jön egy autó akkor ne nézz bele a fénybe hanem az út szélét figyeld, úgy nem fog elvakítani.
Eleinte valóban nehéz de ha megszokod menni fog.
Én jobban szeretek éjszaka vezetni mint nappal, sokkal jobban lehet haladni.
Arról nem beszélve, hogy éjszaka a hűvösebb oxigéndúsabb levegőnek köszönhetően a motor is jobban teljesít ezáltal a fogyasztása is kedvezőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!