Milyen 50ccm robogót tudnátok alánlani aminek a végsebessége kb. 90 km/h, és használtan még 150k alatt beszerezhető? Nem mintha száguldozni akarnék, de ahhoz hogy városban tartani tudd a forgalom ritmusát, nem árt néha.
Honda zoomer.
(mondjuk az ára, az kicsit "odébb" van)
A 90 még egy 125-ösnek is nagyon jó.
Ennyi pénzért meg biciklit kapsz.
#6 Akármennyi a sebességhatár, 50ccm motorral max 45km/óra a maximum felette szépen megb@sznak hiába 70 a sebességhatár.
"És eddigi tapasztalatom alapján nagyon sok jó állapotú robogó van 150K környékén"
Akkor miért kérdezed, miért nem veszel ha így tudod?
#7 Az árcédulát elnéztem inkáb 150-200K kellet volna írnom.
Viszont arra a kérdésedre “Akkor miért kérdezed, miért nem veszel ha így tudod” Szerintem elég egyértelmű a válasz, de elnézést ha félreérthető voltam: Olyan típus kéne ami nem csak jó állapotú hanem erősebb és fürgébb is, hátha tudtok segíteni. A sebbeséghatárt teljesen megértem és a legtöbb esetben betartom, de sok helyzetben életveszélyes 45km/h val menni pl. a Hungárián. De akkor elmondom helyesbítve:
Olyan 50ccm robogó/enduro motor típus van e, ami viszonylag gyorsabb és használtan ~150-200K ig beszerezhető?
És tisztelettel kérem, ha lehet már csak az írjon aki segíteni tud konkrét modellekkel, tanácsokkal vagy tippekkel. A kresszel én is tisztában vagyok, és nem is tervezek száguldozni. De én olyat még nem nagyon láttam vagy hallottam aki ezt a 45km/h sebességkorlátozást betartja, tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!