Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 50ccm robogót tudnátok...

Milyen 50ccm robogót tudnátok alánlani aminek a végsebessége kb. 90 km/h, és használtan még 150k alatt beszerezhető? Nem mintha száguldozni akarnék, de ahhoz hogy városban tartani tudd a forgalom ritmusát, nem árt néha.

Figyelt kérdés
Az sem probléma ha a fojtást ki kell hozzá szedni.

okt. 29. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Honda zoomer.

(mondjuk az ára, az kicsit "odébb" van)

okt. 29. 21:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem csak robogó, bátmi a kategóriában érdekel!
okt. 29. 22:38
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
A városban tilos 50 km/h felett menni, és az 50 ccm korlátozás sem véletlen!
okt. 30. 01:56
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

A 90 még egy 125-ösnek is nagyon jó.

Ennyi pénzért meg biciklit kapsz.

okt. 30. 06:41
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
150k alatt örülhetsz ha valami 20 év körüli tákolmányt be tudsz szerezni, nemhogy még 90-el repüljön.
okt. 30. 07:57
 6/9 A kérdező kommentje:
A sebbességhatár Budapesten belül több helyen is 70km/h vagy 60, helyenként 80, ezért mondom h szükség van rá. És eddigi tapasztalatom alapján nagyon sok jó állapotú robogó van 150K környékén, ezért érdeklődtem hogy típusra melyik az ami gyorsabban megy.
okt. 30. 09:25
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

#6 Akármennyi a sebességhatár, 50ccm motorral max 45km/óra a maximum felette szépen megb@sznak hiába 70 a sebességhatár.

"És eddigi tapasztalatom alapján nagyon sok jó állapotú robogó van 150K környékén"

Akkor miért kérdezed, miért nem veszel ha így tudod?

okt. 30. 10:49
 8/9 A kérdező kommentje:

#7 Az árcédulát elnéztem inkáb 150-200K kellet volna írnom.

Viszont arra a kérdésedre “Akkor miért kérdezed, miért nem veszel ha így tudod” Szerintem elég egyértelmű a válasz, de elnézést ha félreérthető voltam: Olyan típus kéne ami nem csak jó állapotú hanem erősebb és fürgébb is, hátha tudtok segíteni. A sebbeséghatárt teljesen megértem és a legtöbb esetben betartom, de sok helyzetben életveszélyes 45km/h val menni pl. a Hungárián. De akkor elmondom helyesbítve:

Olyan 50ccm robogó/enduro motor típus van e, ami viszonylag gyorsabb és használtan ~150-200K ig beszerezhető?

És tisztelettel kérem, ha lehet már csak az írjon aki segíteni tud konkrét modellekkel, tanácsokkal vagy tippekkel. A kresszel én is tisztában vagyok, és nem is tervezek száguldozni. De én olyat még nem nagyon láttam vagy hallottam aki ezt a 45km/h sebességkorlátozást betartja, tisztelet a kivételnek.

okt. 30. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Szép álom volt.
okt. 30. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!