Honda HR-V 1999-2006 Típusú városi terepjárót szeretnék venni. Mire kell odafigyelni, típushibák, nehezen beszerezhető alkatrészek (2019-ben),3 vagy 5 ajtós változat?
A népítélet pár véleményén kívül szinte semmit nem találtam róla a neten.
Külföldi oldalakon is csak 15 évvel ezelőtti teszteket.
Azzal tisztában vagyok, hogy karosszéria elemeket és még pár nem kopó alkatrészt nehéz beszerezni hozzá.
Motorhoz van minden.
A futómű és az összkerék meghajtás alkatrészei kérdésesek.
1.5M. Ft. a keretem rá.
A 125 lovas tehát a Vtec motor nem egy tartós darab.
Nekünk van de csak veszautonak ujkora óta most így 140e km után azért már nem hibátlan de élhető.
Köszönöm a gyors választ!
Azzal én is tisztában vagyok, hogy a bonyolultabb vezérlésű motor nem olyan tartós, mint az egyszerűbb, és azt a pár lóerő pluszt és nyomatékot is jóval magasabb fordulaton adja csak le (SOHC:135Nm/3400rpm VTECH:144Nm/4900rpm).
De ez annyira nem mérvadó, mert van hozzá alkatrész.
Tulajdonképpen attól tartok inkább, hogy valami komolyabb, nehezen javítható hibával veszek meg egyet, pl. az összkerék meghajtás nem működik megfelelően, és nem veszem észre.
Négykerék-meghajtással nincs tapasztalatom.
*VTEC
Még mielőtt valaki erre reagálna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!