Norbi-5 kérdése:
Audi A4 B6 1.8T Ezt az autót néztem ki magamnak, vélemények róla? Mire kellene oda figyelni? És van ugye ebből 163 és 190 ló erős változat . Igaz elég ritka a 190 le Mi különbözik a motorban hogy + 27 le?
Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 22:01
1/6 anonim válasza:
Szép hangja legyen, ne füstöljön, ne fossa az olajat. Ha nem volt gazdája mindenképp szopóroller. 14 éves prémium turbo benzines autó, nem hiszem hogy azért vették hogy 90-ezzenek vele. Ha szívesen költesz rá, akkor vedd meg nyugodtan. Nekem AUQ motorkódú 1.8 turbo-m van, eddig csak 2x hagyott cserben.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
És még sok más sem:
Additional Intercooler beneath the airbox
Larger Turbocharger
Different Exhaust Manifold
Larger Injectors
Larger Front Brake Discs
Different Flywheel and Pressure Plate
01E Transmission with shorter Final Drive
4/6 anonim válasza:
Itt jól látszik a dupla hűtő:
5/6 A kérdező kommentje:
Értem , köszönöm
És szerintetek ha már ilyet veszek érdemesebb akkor keresni egy 190 lovast ???
Valami előny hátrány lehet köztük ???
2018. febr. 11. 16:11
6/6 anonim válasza:
Keresni azt lehet az erősebbet, a megtalálással lesz a gond.
Sok sikert és még több türelmet hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!