Hogyan lehet feldolgozni az álló kocsisor látványát?
Érdekes keresztmetszetet ad ez a kérdés az ittlévők mentális állapotáról.
Az első 8-10 válasz teljesen korrekt, segítő, már-már az ember rá is csodálkozik, hogy a GYK színvonalához képest kimagaslóan jók, de aztán eljön, a "már vártam" életérzés, mert a második oldalon megjelennek a gonoszok, a frusztráltak, a magyarrosszindulatúak. Komolyan, itt fetrengünk a röhögéstől, hogy:
pl azért, mert a dugó látványa zavar, máris be kellene vonni a jogsimat. Az, hogy többtíz éve, napi szintű autózás mellett balesetmentes vagyok, az nem számít. Persze.
Aztán: "senkit nem érdekel a nyomorod". Hát valamiért csak reagált a pubi. :D :D :D
Szövegértés: leírom, hogy balesetmentesen vezetek, nem szoktam kifelé észlelhető módon idegbeteg lenni, de azért jön a Michael Douglas filmmel. Amúgy az egy jó film volt, mégha erős túlzások is voltak benne.
Szóval köszi, bearanyoztátok a délelőttömet. Ki a normális válaszával, ki meg azza, hogy kiállította a kreténségi bizonyítványát. :D
"...mivel egy időben hosszú évekig beszoptam minden reggel ezt..."
"...a fenti dolgot is tudom kezelni, csak frusztrál..."
Tehát pontosan tudod a választ, így nincs is valódi kérdésed. Csak egy tipikus panaszkodós, nyávogós posztot hánytál ide, mert névtelen válaszadóktól együttérzésre vagy tök tudja mire vársz.
Így meg is érkeztek a trollkérdéshez passzoló trollválaszok.
Vegyél részt benne napi szinten, akkor megszokod, és nem fog sokkolni.
Én elvagyok a dugóban, végül is nem sokban különbözik az otthoni kütyümentes pihenéstől. Zenét hallgatok, és közben néha előrébb gurulok pár métert, amikor épp kell. Tegyük hozzá, hogy szeretek vezetni, nekem nem macera az araszolás sem, jól elvagyok az autómban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!