Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet feldolgozni az...

Hogyan lehet feldolgozni az álló kocsisor látványát?

Figyelt kérdés
Hála Istennek nagyon ritkán fordul elő, hogy ilyen mega- giga- dugóban részt kelljen vennem, mert pont ellentétes időben és irányban közlekedem, de az a "PAUSE" gombot nyomott, kimerevített kép, hogy a szemközti irányban áll a kocsisor reggel vagy délután, maga a látvány rendkívül megvisel. Maga az, hogy nem annyi, hogy sűrű, erős a forgalom, hanem áll a kocsisor, nem mozdul. Elképzelni nem tudom, hogy részt vegyek benne. Egyszer volt, hogy a város egyik feléből tartottam a másikba és így be akart tömzsögöltetni, tozsogtatni. Inkább lekanyarodtam egy mellékutcába, lezártam a kocsit és elmentem villamossal. Aztán napközben, amikor gyér volt a forgalom, visszamentem érte. De mondom, kívülállóként is olyan rossz hatással van rám az ilyen tipik dugós, állókocsisoros látvány.
nov. 19. 08:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
Senkit nem érdekel a nyomorod.
nov. 19. 09:44
 12/22 A kérdező kommentje:
11-es! Elhiheted, hogy tiéd még úgy senkit! Ha már hozzábüfögtél. :D :D :D
nov. 19. 10:03
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha ennyire zavar a dugó, és inkább elmentél villamossal... Akkor miért nem opció neked az, hogy alapból így tervezel? Leparkolsz ott, ahonnan tumultus van, és tömegközlekedsz. Vagy ha nem laksz olyan messze, alapból tömegközlekedsz. Nem kell ám mindenkinek autóznia, főleg annak nem, aki közelről jár és egyedül ül benne.
nov. 19. 10:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szépen bebizonyította valaki a saját pszichikai alkalmatlanságát. Egyszer bekerül egy dugóba, aztán úgy jár mint Michael Douglas az Összeomlásban.
nov. 19. 10:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szakember. Nagyon nagy valószínűséggel teljesen alkalmatlan vagy a vezetésre és sürgősén be kellene vonni a jogosítványodat.
nov. 19. 10:23
 16/22 Hintalow ***** válasza:
53%
Minősègi kápszi feoldja az ilyen szorongás jellegű dolgokat 💖
nov. 19. 11:00
 17/22 A kérdező kommentje:

Érdekes keresztmetszetet ad ez a kérdés az ittlévők mentális állapotáról.

Az első 8-10 válasz teljesen korrekt, segítő, már-már az ember rá is csodálkozik, hogy a GYK színvonalához képest kimagaslóan jók, de aztán eljön, a "már vártam" életérzés, mert a második oldalon megjelennek a gonoszok, a frusztráltak, a magyarrosszindulatúak. Komolyan, itt fetrengünk a röhögéstől, hogy:

pl azért, mert a dugó látványa zavar, máris be kellene vonni a jogsimat. Az, hogy többtíz éve, napi szintű autózás mellett balesetmentes vagyok, az nem számít. Persze.

Aztán: "senkit nem érdekel a nyomorod". Hát valamiért csak reagált a pubi. :D :D :D

Szövegértés: leírom, hogy balesetmentesen vezetek, nem szoktam kifelé észlelhető módon idegbeteg lenni, de azért jön a Michael Douglas filmmel. Amúgy az egy jó film volt, mégha erős túlzások is voltak benne.

Szóval köszi, bearanyoztátok a délelőttömet. Ki a normális válaszával, ki meg azza, hogy kiállította a kreténségi bizonyítványát. :D

nov. 19. 11:20
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szakembert keressél fel.
nov. 19. 11:22
 19/22 anonim ***** válasza:
84%

"...mivel egy időben hosszú évekig beszoptam minden reggel ezt..."

"...a fenti dolgot is tudom kezelni, csak frusztrál..."

Tehát pontosan tudod a választ, így nincs is valódi kérdésed. Csak egy tipikus panaszkodós, nyávogós posztot hánytál ide, mert névtelen válaszadóktól együttérzésre vagy tök tudja mire vársz.

Így meg is érkeztek a trollkérdéshez passzoló trollválaszok.

nov. 19. 11:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Vegyél részt benne napi szinten, akkor megszokod, és nem fog sokkolni.

Én elvagyok a dugóban, végül is nem sokban különbözik az otthoni kütyümentes pihenéstől. Zenét hallgatok, és közben néha előrébb gurulok pár métert, amikor épp kell. Tegyük hozzá, hogy szeretek vezetni, nekem nem macera az araszolás sem, jól elvagyok az autómban.

nov. 19. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!