Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi az a vezetési szituáció,...

Mi az a vezetési szituáció, amitől a legjobban tartasz?

Figyelt kérdés

Nem fordult még elő, de belegondolva esetemben az, hogy egy keskeny meredekebb emelkedő vagy parkolóház spirál alakú felhajtójának közepén meg kell állnom, majd mikor indulnék tovább beesik a kuplung pedál, mögöttem pedig már állnak többen. 😭

Persze, meglehet oldani, de azért eléggé szerencsétlen eset lenne.

nov. 15. 10:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden olyan, ahol mások potenciálisan veszélyeztetik az életemet
nov. 15. 10:54
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Egy kamion egyszer majdnem lesodort egy hegyi útról, amikor megszűnt a sávja és bevágott elém. Vagy nem látta, hogy ott vagyok, vagy úgy volt vele, hogy szívódjak fel, úgyis ő a nagyobb:( Mellettem a kordon volt meg a szakadék. - Nem szeretek kamionok közelében lenni...
nov. 15. 11:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy kétszer két sávos felüljárón szétesett a kuplung, se előre, se hátra...

Kitettem az elakadásjelzőt, be is kapcsoltam, a forgalom a belső sávban kikerült, de jónéhányan "anyáztak". Végül valaki "segített" kitolni az alig egy méter széles "leálló sávba". Annyi eredménye lett, hogy innentől megközelíteni sem tudtam a kocsiajtókat -egyik oldalon a korlát, másik oldalon 15 centire ment az összeszűkült forgalom.

Végül megállt valaki és elhúzott egy parkolóba, ahonnan tudtam hívni autómentőt. -Előtte nem tudtam kivenni a kocsiból a telefonomat...

nov. 15. 11:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az 1-es írja és félek, hogy utána használnom kell egy eszközt :(
nov. 15. 12:44
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

A kérdésben említett eset nem "vezetési szituáció" hanem egy agyament fikció.

Normálisan karbantartott autónál nincs olyan, hogy beesik a pedál.

Aki ennyire aggódik, az ne vezessen!

nov. 15. 13:25
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Évekig lehetne sorolni.

Legrosszabb egy elkerülhetetlen baleset. 2-es gyorsforgalmi még egy sávosított volt, szemből jött furgon és elkezdett átjönni a sávomba, vagy 50 cm-t átjött nekem jobbról meg betonfal volt. Ott lepörgött előttem az életem.

Néha félek attól, hogy kifogy a benzin. Volt, hogy pályán mentünk, nagyon ki volt centizve mert egymás után 2-3 kút is be volt zárva (külföld) és már szinte vitorlázva értem be az egyetlen nyitva tartóra.

Egyik haverom kocsija Árpád-híd közepén rohadt le hasonló mint amit 3-as írt.

nov. 15. 15:10
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

Hungárián itt kellett átmenni csúcsidőben lámpa nélkül:

[link]

Balról 3 egyenes sáv, 2 kanyarodósáv.

Jobbról 2 kanyarodó és 3 egyenes sáv.

Plusz 2 sáv villamos.

Kemény közdelem volt.

nov. 15. 15:13
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

Az, mikor a szembejövő nem partner abban, hogy kikerüljek egy álló autót.

Elférnénk, de inkább neki sem indulok, nem tudhatom mikor húzza rám a kormányt.

nov. 16. 15:43
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

[link]

Itt menje végig valaki ,akkor megtudja mi a nehéz.

nov. 17. 10:25
 10/11 anonim ***** válasza:
66%

Indonéziában Caritából Anyer felé akartam átmenni Pelabuhanratuba.

-Nejem találtak ki...

Egy hegyen kellett átjutnunk, ahol mészkőbe -talán márványba- vágták ki az utat. Meredek volt, egyre szűkült a kanyargós út. Egyik oldalon a meredek hegyoldal, másik oldalon szakadék.

Már csak pár száz méterre voltunk a tetőtől, mikor a nejem elkezdett kiabálni: "állj meg, azonnal fordulj vissza!"

A kocsinyi széles csúszós úton csak reménykedtem, hogy a lendület felvisz a tetőig és nem jön szembe senki -még egy motoros sem fért volna el. Igyekeztem csúszáshatáron pörgetni a kerekeket.

Átjutottam...

nov. 17. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!