Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy magyarázzám el egy buta...

Hogy magyarázzám el egy buta nőnek, hogy a kuplungnak és az alternátornak semmi köze egymáshoz?

Figyelt kérdés

Autószerelő vagyok, és a sógornőm (a menyasszonyom húga) megkért, hogy nézzem meg az autóját, mert minden reggel lemerül az akkuja. Kiderítettem, hogy az alternátor a ludas, és egy barátomon keresztül felújíttattam nagyon jutányosan, 10 ezerért. A saját munkámért nem kértem pénzt, csak azt a 10 ezret, amiért a kolléga felújította.

Néhány nappal később kuplunggal volt problémája, és akkor is hozzám jött először, de elküldtem, mert nem volt rá időm. Aztán elvitte egy másik szerelőhöz, ahol 400 ezret fizetett a kuplung és kettőstömegű cseréért, és azóta mindenkinek azt híreszteli, hogy én rontottam el az autóját az alternátorral, mert azelőtt nem volt baja a kuplungnak.

nov. 5. 18:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ja, és akkor még van képed azt mondani, hogy én próbálok burkoltan hülyézni. Nem tudom, ki bántott, de tudok ajánlani szakembert.
nov. 6. 20:09
 22/25 anonim ***** válasza:
39%

#20, majd én eldöntöm, mi a fontos. Ha nem megy egyedül, megígérem, hogy tőled kérek elsőként segítséget.

#21, miért ne lenne képem? A burkolt hülyézés akkor is burkolt hülyézés, ha pesti proli vagyok, aki nem tudja, hol van egy autóban az alternátor.

nov. 6. 20:11
 23/25 anonim ***** válasza:
Csak tudod, ha aztán olyat írsz, amilyet írtál, akkor bagoly mondja verébnek alapon eléggé hogyismondjam... szánalmas kritikaként megemlíteni, amit te is csinálsz. Akkor lenne jogos, ha mondjuk képes lettél volna nem lesüllyedni a másik szintjére. Onnastól kezdve, hogy megteszed, ha normális lennél, inkább bölcsen lavíroznál, hogy minek a megemlítését kerülöd, hogy ne rontsd a saját hiteled.
nov. 6. 20:26
 24/25 anonim ***** válasza:
Amúgy az meg extrán szánalmas, hogy magadat pesti prolizod, amikor senki más nem mondott rád ilyet. Én életemben senkit nem proliztam még le. Ez kb. az a szint, mint amikor a gyerek beleveri a fejét a falba, aztán rohan anyuhoz, hogy a tesója miatt van lila foltja. Mondom, szakember!
nov. 6. 20:28
 25/25 anonim ***** válasza:
39%

Miért ne prolizhatnám le magam? Lakótelepen éltem a fiatal koromat, ráadásul pont az a tipikus telepi hülyegyerek voltam, aki megjelenik a szemeid előtt, mikor ezt olvasod. Na és? Miért akarnék felsőbbrendű sznob úriemberként viselkedni ha nem az vagyok?

Nyilván jártam iskolába, szeretem azt gondolni hogy ragadt is rám valami, nem csak a kosz.

Tán még vittem is valamire.

Ettől még örömmel lesüllyedek bárhova, ha úgy hozza a sors. Nem fogok "bölcsen lavírozni", mert alapvetően teszek arra, hogy normálisnak tartasz-e vagy szánalmasnak.

Próbáltam egészen kulturáltan kifejteni, hogy nekem semmit nem mond az alternátor kifejezés, mire te belém rúgsz.

Mire számítasz, majd elnézést kérek?

Ne légy nevetséges.

nov. 6. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!