Buta lennék ha már vagy 76 órát vettem B kategórián, és majd még csak most lesz vizsga?
A butaság nem ugyan az mintha valami a gyakorlatban nem megy.
A kreszt én is tudom oda-vissza, mégsem szeretek vezetni mert nem érzem magam biztosnak, minek veszélyeztessem magam és bárki mást. Sajnos ez van, nem mindenkinek való akkor sem, ha azt képzelte az ember, hogy amint lesz jogsija majd minden hétvégén levezet az Adriára (ez én lennék :D )
Viszont innen már kár feladni. Az is lehet, hogy elég lenne oktatót váltani, mert lehet már csak szimplán ő miatta hergeled magad és egy rossz oktató egy életre el tudja venni az ember kedvét a vezetéstől.
Elsővel teljesen egyet értek :)
Én siettettem az egészet, mondjuk az oktatóm is bunkó volt, egyszer annyit sertegetett, hogy leálltam zokogni.
Elsőre megbuktam, de éreztem is, hogy nem állok készen. Jött a tél, 2-3 hónap szünet, folytattuk. Utána két hét alatt sikerült.
Azóta inkább a párom vezet, én csak ismertebb utakon, inkább vidéken, néha városban. Egyszerűen gyakorlatban nehéz több felé figyelnem, gyakran elmerengek, lassabban reagalok. Pedig nem vagyok buta, elméleti síkon több fókuszú vagyok, le diplomáztam , több éve sikeresen űzöm a szakmám . Nem vagyok Einstein, de buta sem. Szóval nem kotnem össze ezzel.
Valakinek nehezebben mennek a gyakorlati dolgok. Érdekes, ha nem oktató, hanem ismerős mellett vezetek, sokkal magabiztosabb vagyok. Szimplán le kellett tudom ezt a stressz faktort .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!