Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autópálya bírságot valahol...

Autópálya bírságot valahol meglehet nézni, hogy lesz-e vagy szerencsém volt?

Figyelt kérdés
Ma jöttem haza Kecskemétről, Pest irányába kisteherautóval, Pest vármegye matricám van, és valahogy Kecskemét és Lajosmizse között felkeveredtem az M5-ösre.... :/ onnan pár km a megye határ, már akkor tudtam, hogy, kovász van, de nem tudtam már visszamenni. Milyen bírságra számíthatok , vagy valahol megtudom nézni rendszám alapján , hogy rögzítették e?! :/ Egyáltalán van rá esély, hogy nem olvasott be a kamera vagy az állandóan figyel?

okt. 13. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Nincs ilyen lehetőség. Nem tudom, hogy a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ügyfélszolgálata tud-e erről felvilágosítást adni; náluk próbálkozhatsz. Egyébként, van 60 perc türelmi idő, azon belül vehettél volna matricát.
okt. 13. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyedül voltam, vezettem, és nem volt mobilnetem... Amikor utoljára ilyen eset történt velem, akkor még nem 60 perc, hanem 12 óra volt a "türelmi idő" , és az nem most volt... A 60 perces szabályt akkor láttam, amikor már volt az 120 is...
okt. 13. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Ha volt kamerás híd a szakaszon vagy matricafigyelő autó valamelyik pihenő kijáratánál akkor jönni fog a bünti 1-2 hét.
okt. 13. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Gyors ránéztem utcaképen... Lajosmizse után

(Lajosmizse és Kecskemét között) van matricafigyelő híd, szóval sajna ez bukta.

okt. 13. 23:00
 5/7 anonim ***** válasza:
15%

De nem mindegy hogy hol mentél fel.

HA Kecskemétnél az 5-ös találkozásnál akkor lesz büntetés, ha Lajosmizsénél akkor nem lesz.

okt. 14. 07:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy Kecskemét és Lajosmizse között.... Benéztem :/
okt. 14. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:
12%

Te most mit írtál?

Azt se tudod hol mentél fel?

okt. 14. 13:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!