Balesetet okoztam. Mire számíthatok? Psychikailag nagyon rosszul vagyok.
Tegnap este balesetet okoztam. Kereszteződés (Y Kereszteződés) nem adtam előnyt a szembe lévő autónak, utolsó pillanatban láttam hogy jön már nem tudtam mit tenni. Néztem hogy mennyivel megyek 50nel mentem. Vizsgálták, hogy mennyivel mentem és kiderült hogy 50nel. Lökhárítónak annyi az egész leesett. Barátnőmmel voltam az autóban, barátnőmnek megdagadtak a lábai, nyakcsigolyája fáj, a lábai nagyon fájnak. Megpattant a szélvédő barátnőm felén. Én be voltam kötve a barátnőm nem volt.
Én ütés után sokkba kerültem, remegett az egész testem, kezeim jég hidegek voltak, én ütést kaptam a mellkasomba.
A másik sofőr a lábát nagyon fájt neki, nyaka. Szerencsére semmi komoly.
8 éve van meg a jogsim, ilyen velem még nem történt. Első autóm volt amit 5 éve vettem, 10 000€, a kár mind a 2 autóra 10 000€. Végleg elbucsuzhatok az autótól.
Az a fő hogy mindenki él. Tisztára tönkre vagyok menve psychikailag, reszket az egész testrészem, az egész szituáció a szemem előtt van. Nem tudom hogyan fogok tudni tovább vezetni ha fogok egyáltalán ha nem viszik el a jogsit. Ez szörnyű nem tudom elhinni hogy mi történt. Trauma egész életem végéig. Autó kára nagyon fáj a szívem. Volt autóm nincs autóm. Szörnyű egyszerűen Szörnyű.
Bűntudatom van. Kérlek segítsetek hogy mit csináljak megőrülök
Csak azt nem írod le hogy hogyan történt ez.
" Nem adtam előnyt" , ez mi?
Ember, esetleg nem elsőbbséget kellett volna adnod???
De ez még mindíg értelmetlen.
Főúton ment és te hol mentél, mit kellett csinálnod?
Vagy csak kihajtottál elébe???
Nem vettél észre egy autót, mert lepillantottál, mennyivel mentél? Hát erre nem mondok semmit, nem most kezdtél vezetni, szóval 8 év után???
Nekem ez életszerűtlen, de akkor a két autó eleje tropa?
Hát van ilyen, most úgysincs mit vezetni, nem is akarsz, marad a pszichológus.
Nem vettem észre az autot mert néztem hogy mennyivel megyek. 50nel mentem a rendőrök is mondták hogy 50nel kivizsgálták.
8 éve van meg a jogsim. 8 évet vezetek nap mint nap. Igen a két autó szélső resze teljesen ronccs, kuka mind a 2 autó azt mondták, meglassuk mit mondanak a szerelők. Hát van szüleim oreg autója, de félek mar bele ülni, traumam van. Psychológushoz mindenképp elmegyek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!