Mit lehetne tenni, ha úgy érzem egyre kevésbé vezetek jól?
Figyelt kérdés
Nagyjából egy éve tűnt fel, hogy nem úgy megy a dolog, mint korábban, és mintha folyamatosan romlana. A közlekedéssel nincs probléma, inkább a manőverezéssel. Utóbbi 2 hónap alatt sikerült háromszor padkázni, illetve valamivel azelőtt meghúztam az autó jobb elejét egy oszloppal. Nem vagyok túl magabiztos szűkebb helyeken, holott 2 éve simán betettem a majdnem 5 méteres autót egy 5.5 m hosszú helyre (többek között) és éreztem minden sarkát, ami ma már nem igaz. Fixen megyek havi 1000 kmt, de van, hogy a dupláját. Átlagban fele város, fele autópálya, országút. 12 éve van jogosítványom. Mi történhetett?szept. 6. 12:11
1/8 anonim válasza:
Az biztos, hogy a leírt helyzetekben való rutin szempontjából teljesen mindegy, hogy országúton vagy autópályán mennyit mész. A városi forgalom, ill. az ott történő parkolás, szűk helyen való manőverezés adhat gyakorlatot. Adott esetben rutinpályán gyakoroljál.
2/8 anonim válasza:
Írd meg hol jársz és nem megyek arra.
Jogsit is leadhatod.
3/8 anonim válasza:
Én ez év elején eladtam a kocsit és nem kívánok tovább vezetni. Úgy gondoltam, addig hagyjam abba, amíg belátóképességem teljes birtokában vagyok, és nem a csattanó bilincs hatására.
4/8 A kérdező kommentje:
#1 Csakhogy van gyakorlat és ahogy írtam is, régebben olyan helyekre is betettem az autót, hogy magam sem hittem el. Egyszerűen nem értem hova veszett az érzékem ehhez.
szept. 6. 12:55
5/8 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Vizsgáltasd ki magad orvosilag.
De az is lehet, hogy túl fáradt/stresszes vagy.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 Nemrég töltöttem a 30-at, nem vagyok öreg :) A stressz dologban lehet valami, utóbbi időben elég eseménydús volt az életem, nem túl jó értelemben. Bár még így sem tudom felfogni hogyan veszett el ilyen mértékben a zsigeri érzékem autó manőverezéséhez.
szept. 6. 16:19
7/8 anonim válasza:
Én 20-28 éves korom között összesen tán háromszor vezettem autót, akkor is csak autópályán, és valahogy nem éreztem soha azt, hogy bármi problémám lenne. Lehet, hogy régen csak óvatosabb voltál, nem volt akkora az önbizalom, mostanra meg talán tudattalanul azt hiszed, hogy úgyis megy, és ennek meg is van az eredménye.
8/8 anonim válasza:
Majd elmúlik. Szerintem mindenkinek van rosszabb időszaka. Közbeszólhat stressz, meleg, időjárás, betegség, vagy bármi lelki ok is.
Hazafelé van egy rész ahol elhúzás van az útban, plusz ott egy kátyú is. Két lehetőség van ha nem akarok átmenni rajta. Kerülöm átmenve a szembe sávba, vagy a padka felé kormányzom a kocsit. Volt egy hét tavaly amikor konkrétan egymás utáni 3 napon nekimentem a padkának. Sem előtte, sem utána soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!