Bunkó lennék emiatt? Hogy kéne/lehetne ezt jól kezelni?
Nem akarok a részletekbe belemenni és konkrétumokat írni. Nem olyan rég túl vagyok egy nagyobb eseményen az életemben. Már jóval korábban elmondtam a szüleimnek, hogy NE vegyenek semmi borzasztó drága dolgot, pláne ne olyat amire nincs szükségem, nem is vagyok anyagias. Elég egyértelműen kifejeztem párszor. Ha már mindenáron akarnak venni valamit, akkor el is mondtam mi az amit szeretek, tetszene, használnám, de tényleg NEM kell, mert élvezeti cikk.
Na erre pár napja odaadták. Baromi drága és szép, de felesleges, mert NEM fogom használni. Ezt őszintén el is mondtam. Megköszöntem, elmondtam, hogy nagyon szép, de nem kellett volna. Eleve se kellett volna, másrészt pont ez az X dolog meg pláne nem. Természetesen mind a ketten nagyon megsértődtek. Kérdeztem is, hogy ha már mindenáron venni akar valamit, akkor miért nem vett olyat aminek örülnék, hiszen beszéltünk róla. Normális választ nem kaptam.
Bunkó vagyok amiatt, mert őszinte vagyok? Tök normális volt a stílus egyébként. Csak nem értem, ha már ennyire nem ismerik az ízlésem, minek erőlködnek bármivel is?
Mit kellett volna reagálni vagy ti hogy reagáltatok volna?
30N
Normális szülő tanul a hibájából. Van ilyen, hogy már nem ismerjük jól a felnőtt gyerekünk igényeit.
Mi ezért csak abszolút jelképes dolgokat ajándékozunk, meg olyat, amit az ünnepelt kifejezetten kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!