Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen rollert vegyek ?

Milyen rollert vegyek ?

Figyelt kérdés

Városi közlekedéshez keresek jó minőségű, könnyen hajtható rollert (felnőtt és női, de szín nem számít), viszont nem elektromos rollert szeretnék, mert a mozgás számomra fontos. Valami olyan kellene, ami masszív, kerekeivel nincs probléma (az se baj, ha a rosszabb (kátyús, bár nem tervezek belehajtani, de sajnos egy szimpla bicikliúton is sok van, utat bírja). Olyat szeretnék, aminek legalább egy hátsó és első fékje van, könnyen összecsukható és kis helyet foglal, mivel két város közt fogok ingázni, és fel kell tennem egy buszra. A felső árhatár az 100 ezer, de jobban szeretnék 40-60 ezer közt találni, de mivel hosszútávra venném szeretném, ha 10 évet is kibírna, így hajlandó vagyok magasabb összeget is fizetni, ha minőségi. Nem vagyok valami magas 165 cm körülbelül és a súlyom is csak 45-50 kg, ezért a könnyű vázas ideálisabb lenne szerintem számomra.

Akinek van javaslata ne tartsa magában, sajnos nem vagyok jártas a rollerek világában, hogy mi számít minőségi márkának vagy mit kell figyelnem. Szóval bármilyen tanácsra vevő vagyok.

Előre is köszönöm a segítséget!

2024. júl. 30. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Én bekérném az ajánlatokat mindenhonnan, és megnézném, hogy milyen grátisz jár hozzá.

Amelyikhez adnak kifestöt, vagy képregény elöfizetést, azt venném mindenképp.

2024. júl. 30. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
36%
A nem elektromosat felejtsd el. Ha van egy kis emelkedő már jobban jársz ha gyalogolsz.
2024. júl. 30. 13:29
 3/4 A kérdező kommentje:
2#-es nem ez a kérdés, oka van, hogy így döntöttem.
2024. júl. 30. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Olyat vegyél aminek viszonylag nagyok a kerekei.

Jobban boldogulsz vele.

Vehetnél akár 16-20"-os felfújható kerekűt is, de nem tudom összecsukva hogy férsz fel vele a buszra.

[link]

2024. júl. 30. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!