Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tilos a házak kapubejárója...

Tilos a házak kapubejárója előtt megfordulni?

Figyelt kérdés
Beálltam egy lakóház kapubejárójába azzal a szándékkal, hogy Y manőverrel megforduljak. Csakhogy közben forgalom volt az úton, és kb 30 másodpercig ottragadtam. Erre odajött egy vénember, és ordibálni kezdett velem, hogy takarodjak el, mert ez magán terület. A területét nem sértettem, nem is tudtam volna, hiszen kapuval/kerítéssel körbe van zárva, csak a kapu előtt álltam meg a hídon.

júl. 5. 08:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%

11. Nagyon egyszerű ember lehetsz, ha ez neked gondot jelent. Soha senkivel nem beszélgettél? Kizártnak tartom, hogy nem találkoztál már ilyennel soha.

A kérdező természetesen tudja. Nem is igazi kérdés, inkább csak kiöntötte a lelkét, hogy ilyen atrocitás érte. Nincs ezzel semmi baj.

júl. 5. 11:08
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem tilos. Megállni és várakozni tilos.
júl. 6. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!