Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyembe?...

Mit tennétek a helyembe? Szabálytalan parkolás a kapubejáróm előtt.

Figyelt kérdés

Évek óta nem találok megoldást a fenti problémára. Ahol lakok ott egy dohánybolt/kocsma van. Ha szorosan állnak egymás mellett az autók, akkor maximum 3 fér el. A következő ingatlan az enyém, dupla kocsibeállóval (elektromos kapu).

Több százszor volt már ebből veszekedés, aminek a vége az volt, hogy kihívtam a rendőröket. Ezért mindent is megrongáltak már az emberek. Fel van rajzolva, ki van táblázva de akkor is itt áll meg, mert máshol nem tud. Lehetetlen helyen van, nincs más lehetőség.

Viszont nem tudok ki/be állni, és több tucat alkalommal elkéstem mindenhonnan. Mit tennétek ilyenkor? Polgármester sem tud tenni az ügyben, évek óta toplistás a problémám.

2021. okt. 31. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
2021. okt. 31. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a hatóságok nem segítenek, próbáld meg lehetetlenné tenni az odaparkolást. Ez lehet egy vagy több lehajtható parkolásgátló vagy ha fontos, hogy ne kelljen kiszállnod, távirányítós poller. Azt nem állítom , hogy ebben nem köthet bele az önkormányzat, de megfontolandó.

Vagy egész egyszerűen ha fontos , hogy időben el tudj indulni, állj ki 5-10 perccel előbb a kapubejáróra. Ez nem kerül semmibe.

2021. okt. 31. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

#2: közterületre nem helyezhetsz ki ilyeneket. Ez csak akkor működne, ha a kapubejáró előtti terület is az ő tulajdona, ami nem jellemző.

Kérjed el a dohánybolt telefonszámát és hívd fel őket, ha valaki oda parkol eléd és el akarsz menni.

2021. okt. 31. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Voltam hasonló helyzetben (bár ott csak egy csehó volt, aminek volt külön parkolója is), és nemes egyszerűséggel beton virágládákat tettem a kapu két oldalához.

Problem solved.

És a kutya nem szólt érte.

A kapuba nem állhat be.

2021. okt. 31. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Hármaska, bakker, hát nem leírtam, hogy beleköthet az önkormányzat? De. Akkor minek okoskodsz ide?

Hatóság bevonva, nulla eredménnyel. Akkor bizony lehet, hogy hatásos, de nem teljesen jogszerű eszközt kell bevetni. Ez szerintem jobb, ha a gumik módszeres kiszúrása és a kocsik savval leöntése helyett egy ilyen parkolásgátló szerkezet.

2021. nov. 1. 00:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Állandóan telefonálok a kocsmárosnak, az meg küldi ki az embert, hogy álljon odébb. Szerencsére vele nincs semmi probléma. Megpróbálom a parkolásgátlókat, valami vezetéknélküli távjeladós lenne a legjobb. Jól lebetonozni, és a probléma megoldva.
2021. nov. 1. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem úgyis lesz valami barom, aki úgy gondolja, hogy joga van a kapudba állni, és ha feljelent, vagy haverja van az önkormányzatnál (vagy ő maga a polgármester...), akkor kinyomnak egy komoly büntetést.

Nem tudom, milyen a környezet, de lehet, hogy még mindig olcsóbb és jobb szerezni két leselejtezett beton virágtartót (amiért nem kár, ha belemennek) a kapu két oldalára, hogy az úttal párhuzamosan ne férjenek be közéjük.

2021. nov. 2. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!