Hogyan győzhetném le a repüléstől való félelmemet?
Kevesebb mint 2 hét múlva fogok életemben először repülni Londonba és borzasztóan félek,minél közelebb vagyok hozzá annál rosszabb és kissebb pánikrohamaim vannak.A probléma,hogy bármilyen oldalon olvasok tippeket,hogy miért ne féljek nem segít mert én nem feltétlen attól félek,hogy magasba leszek vagy lezuhan a gép vagy bármi ilyesmi hanem attól,hogy valami egészségügyi problémám lesz,pl.nagyon fog fájni a fülem vagy a fejem vagy valami vérnyomásprobléma.Mindenki azt mondja,hogy rágózzak vagy szopogassak valamilyen cukrot de eleve ha azt nézem,hogy ha autóval felmentem bármilyen hegységbe és ott bedugult a fülem hiába rágóztam nem segített semmit.
Szerintem nagyon sokat segítene ha leírnátok,hogy kinek milyen volt az első repülése és ki hogy küzdötte le a félelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!